Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szymkowa pisze:https://pupilexpert.pl/dolina-noteci-premium-kot-bogata-w-kaczke-puszka-400g-zestaw-12-szt,id38144.html
ewkkrem, to pod tym linkiem jest DN premium kaczka za 120 zł
iza71koty pisze:Miks premium jest droższy.Chyba będzie mniejszy minus jak zamówimy jeden pakiet Mix Premium i dwa pakiety kaczki.
ewkkrem pisze:iza71koty pisze:Miks premium jest droższy.Chyba będzie mniejszy minus jak zamówimy jeden pakiet Mix Premium i dwa pakiety kaczki.
Bierz, jak dająCO WOLĄ KOTY i Kaczka ma być "premium" czy nie? W przypadku kaczki różnica w cenie to 5 zł. czyli żadna. Ważniejsze, co wolą koty. Ta kaczka premium (z linku Szymkowa to z pupilexpert. Nie wiem jak u nich z dostawą ale jakbyś z allegro miała mix-a to może na kaczkę by poczekały?
Proszę, nie patrz na ceny i decyduj.
Mix
Kaczka
Kaczka premium
Poproszę o ilość pakietów i zamawiam.
ewkkrem pisze:Ok, lecę zamawiać i ... zamelduję
ewkkrem pisze:Zamówiłam i ... kurczę, nie popatrzyłam na terminy dostaw.
Jedna kaczka z Allegro ma termin 8-11 dni (12-15 V), mix z Allegro - 8-9 V a druga kaczka z Pupila to nie wiem kiedy. Jest szansa na początek następnego tygodnia.
iza71koty pisze:Spotkała mnie teraz najgorsza rzecz.Nie poradzę sobie.Bąbel zasra nas do końca. Padła nam pralka.
Szymkowa pisze:iza71koty pisze:Spotkała mnie teraz najgorsza rzecz.Nie poradzę sobie.Bąbel zasra nas do końca. Padła nam pralka.
Trzeba zebrać na pralkę!
Wpłacę 100 zł ma początek.
Izo, kto ma założyć zbiórkę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 70 gości