Annaa pisze:Katarzynka01 pisze:Niby słońce świeci, niby ładnie, ale w okolicach grodziska w Tumie pod Łęczycą wiatr chciał urwać łeb, brrr.
Byłaś tam
Boisz się wiatru czy miejsca? Przestraszyłam się i ja

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Annaa pisze:Katarzynka01 pisze:Niby słońce świeci, niby ładnie, ale w okolicach grodziska w Tumie pod Łęczycą wiatr chciał urwać łeb, brrr.
Byłaś tam
Katarzynka01 pisze:Annaa pisze:Katarzynka01 pisze:Niby słońce świeci, niby ładnie, ale w okolicach grodziska w Tumie pod Łęczycą wiatr chciał urwać łeb, brrr.
Byłaś tam
Boisz się wiatru czy miejsca? Przestraszyłam się i ja![]()
Annaa pisze:Katarzynka01 pisze:Annaa pisze:Katarzynka01 pisze:Niby słońce świeci, niby ładnie, ale w okolicach grodziska w Tumie pod Łęczycą wiatr chciał urwać łeb, brrr.
Byłaś tam
Boisz się wiatru czy miejsca? Przestraszyłam się i ja![]()
Boję się wiatru który urywa łby
jolabuk5 pisze:Może jeszcze za wcześnie (u mnie na termometrze 13 st), jak się ociepli, to Oskar z Forestem też polubią drapak na balkonie...
MaryLux pisze:Biedny Forest, pewnie już go głodzą
czitka pisze:To już jutro, Forest -najmocniejsze![]()
![]()
!
Annaa pisze:Jestem już z Forestem w domu, zabieg chwilowo odwołany, bo Forest miał gorączkę.
Dostał leki i antybiotyk do domu, a w poniedziałek na sprawdzenie i wtedy będziemy umawiać kolejny termin.
Pani dr. śmiała się, że Forest wymyślił chorobę, żeby ocalić jajkaale on od rana już był taki niewyraźny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 16 gości