MaryLux pisze:Precz z remontami!
Chyba, że ktoś lubi. Albo perspoktywa "poremontowa" jest dla niego wystarczajaco atrakcyjna, żeby znieść niewygody

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Precz z remontami!
Anna2016 pisze:jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:Miau Ciocie, spokojnego weekendu
Zjadłam śniadanko
Łacia
Jak dobrze, Łateczko!
Tak trzymaj!
Staram się Ciociu![]()
Łacia
Annaa pisze::201461![]()
Anna2016 pisze:Miau, nic nie zjadłam, jak tylko duża mnie dotknęła uciekłam do innego ogródka I nie wróciłam. Duza bardzo płakała, ona jest zerem, powinna już umrzeć. Łatka
MaryLux pisze:Anna2016 pisze:Miau, nic nie zjadłam, jak tylko duża mnie dotknęła uciekłam do innego ogródka I nie wróciłam. Duza bardzo płakała, ona jest zerem, powinna już umrzeć. Łatka
Łaciu, wytłumacz Dużej, że musi żyć, bo kto będzie się Tobą tak dobrze opiekować jak ona?
Moja Duża też mówi, że już chce umrzeć.
Gina
aga66 pisze:W remontach najfajniejszy jest stan po. Czyli zrobione i posprzątane.
Anna2016 pisze:Miau, nic nie zjadłam, jak tylko duża mnie dotknęła uciekłam do innego ogródka I nie wróciłam. Duza bardzo płakała, ona jest zerem, powinna już umrzeć. Łatka
aga66 pisze:Łatko, powiedz Dużej, że zjesz później. Nie można myśleć o śmierci w ten sposóbKto się zajmie naszymi kotami wtedy?
MaryLux pisze:Anna2016 pisze:Miau, nic nie zjadłam, jak tylko duża mnie dotknęła uciekłam do innego ogródka I nie wróciłam. Duza bardzo płakała, ona jest zerem, powinna już umrzeć. Łatka
Łaciu, wytłumacz Dużej, że musi żyć, bo kto będzie się Tobą tak dobrze opiekować jak ona?
Gina
Gosiagosia pisze:MaryLux pisze:Anna2016 pisze:Miau, nic nie zjadłam, jak tylko duża mnie dotknęła uciekłam do innego ogródka I nie wróciłam. Duza bardzo płakała, ona jest zerem, powinna już umrzeć. Łatka
Gina
Co to za czarne myśli![]()
Dziewczyny ogarnijcie się, kto będzie się opiekował kotami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości