Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madrugada pisze:Zapraszam na kolejny bazarek: viewtopic.php?f=20&t=215806
Szymkowa pisze:Potwierdzam, że otrzymałam 192,40 zł. Niech żyje przelew na telefon.mir.ka pisze:Ponieważ w poniedziałek mam zamiar wysłać Izie 100 zł dla moich dziewczyn, to w uzgodniuniu z nią prześle tę kwotę Szymkowej. Czyli razem pójdzie do niej 130 zł
Natomiast mir.kę poprosiłam tylko o 30 zł. A 100 zł mir.ka przeleje na konto Izy. Nie tylko karma jest potrzebna, ale i gotówka.
Dotarło 100 złmir.ka pisze:Szymkowa pisze:Potwierdzam, że otrzymałam 192,40 zł. Niech żyje przelew na telefon.mir.ka pisze:Ponieważ w poniedziałek mam zamiar wysłać Izie 100 zł dla moich dziewczyn, to w uzgodniuniu z nią prześle tę kwotę Szymkowej. Czyli razem pójdzie do niej 130 zł
Natomiast mir.kę poprosiłam tylko o 30 zł. A 100 zł mir.ka przeleje na konto Izy. Nie tylko karma jest potrzebna, ale i gotówka.
Przelewy zrobione zgodnie z życzeniem
ewkkrem pisze:Kochani, ja dzisiaj zakręcona, kręcę się wokół nowego telefonu i pierwsze co zainstalowałam to aplikację banku coby przelewy na tel. można było ...Kurczaczek, co nowe to "lepsze"
. Ale ja nie o tym, dotarło całe, okrągłe, równiutkie, piękne 200,00 zł. z bazarku madrugady
. Z bazarku i "małe" co nie co
.
Madrugadow pas się kłaniamy
No to sporo zaokrągliłaśmadrugada pisze:Nul i mir.ka wpłaciły w sumie 161 zł (fanty i koszty przelewów), ja tylko trochę zaokrągliłam
Dziewczyny też zaokrągliły koszty wysyłki.
madrugada pisze:Wiem, że to kropla w morzu potrzeb
madrugada pisze:Wiem, że to kropla w morzu potrzeb
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 132 gości