Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Miau, zjadłam wyjątkowo pięknie kolację: całą saszetkę- została w brzuszku, chociaż duża się martwiła, czy nie za dużo na raz
![]()
![]()
![]()
Potem, po miziankach, duża weszła do altanki, położyła mi nowy kawałek polarka i wołała mnie. No to weszłam (przez okienko - takie wejście kocie) i po chwili wskoczyłam NA budkę na moje wymoszczone posłanko.![]()
Łacia
Anna2016 pisze:Miau, zjadłam wyjątkowo pięknie kolację: całą saszetkę- została w brzuszku, chociaż duża się martwiła, czy nie za dużo na raz
![]()
![]()
![]()
Potem, po miziankach, duża weszła do altanki, położyła mi nowy kawałek polarka i wołała mnie. No to weszłam (przez okienko - takie wejście kocie) i po chwili wskoczyłam NA budkę na moje wymoszczone posłanko.![]()
Łacia
MaryLux pisze:Brawo, kochanie
jolabuk5 pisze:Łaciu, to taki prezent dla Dużej na Wielkanoc, prawda? Żeby się tak nie martwiła![]()
I dla nas też prezent, bo jak Ty ładnie jesz, to i my się bardzo cieszymy!![]()
![]()
![]()
Dziękuję, Łateczko![]()
madrugada pisze:Cudnie Łateczko, wspaniałe wieści.
jolabuk5 pisze:Dziękuję, Łateczko, naprawdę mi pomogło!![]()
![]()
![]()
Stajesz się domowym kotkiem![]()
To jeszcze na koniec o Wiośnie![]()
Anna2016 pisze:O, urodziny, to zdrowia duuużo i radość i jak najwięcej spokoju i wielu życzliwych i pomocnych ludzi !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Byłam w ogródku przed chwilą, Łatka spała na budce, w ogródku, niestety nic nie zjadła, zaniosłam jej surowego mięska z lekarstwem, nie była zainteresowana, zwariuję z nerwów i ze strachu o nią.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości