madrugada pisze:Anna2016 pisze:madrugada pisze:U nas piękne słońce i ciepło.
Ciekawe jak u Sabci.....
Jola się nie odzywa, więc albo śpi, albo ma migrenę
Na szczęście nie migrena, ale lekko mnie głowa pobolewała, więc poszłam spać - dobrze zgadłaś

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madrugada pisze:Anna2016 pisze:madrugada pisze:U nas piękne słońce i ciepło.
Ciekawe jak u Sabci.....
Jola się nie odzywa, więc albo śpi, albo ma migrenę
ewkkrem pisze:Anna2016 pisze:Dziękuję Nul, madrugada, mir.ka, i nadal proszę o kciuki za udane wtarcie pasty odkłaczającej
W Elblągu piękna pogoda, u Was też?
Aniu, ja tak, z doskoku i wątek bogaty to nie wszystko pamiętam. Jaką pastę kłaczkową dajesz Łateczce?. Dużo kotów lubi Malt-Paste i jedzą ze smakiem. MaCiusiowi muszę wydzielać bo pożarłby całą tubkę
. Bastet polecała nam też pastę https://www.husse.pl/kot/preparaty-dla- ... e-wlosowe/. Tego nie testowaliśmy ale może? Ponoć jest smaczna.
mir.ka pisze:Anna2016 pisze:jolabuk5 pisze:Łateczko, jak cudnie, że troszkę zjadłaś, cieszę się Kochanie
Miau, zjadłam łyżeczkę surowego mięska z lekarstwem na nerki, i 1/4 tacki mięska nerkowego. Duża mówi że nerkowe lekarstwo mam na dziś już z łepka. Teraz prosi o kciuki żeby się udało jej wetrzeć mi we futerko tej fujj pasty na kłaczki
Sabciu i Kotki u Sabci i u Cioć - bądźcie zdrowe i jedzcie![]()
Łatulka
są![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nul pisze:Brawo, Aniu i Łatuniu!
ewkkrem pisze:Aniu, ja tak, z doskoku i wątek bogaty to nie wszystko pamiętam. Jaką pastę kłaczkową dajesz Łateczce?. Dużo kotów lubi Malt-Paste i jedzą ze smakiem. MaCiusiowi muszę wydzielać bo pożarłby całą tubkę
. Bastet polecała nam też pastę https://www.husse.pl/kot/preparaty-dla- ... e-wlosowe/. Tego nie testowaliśmy ale może? Ponoć jest smaczna.
MaryLux pisze:a czy przez profil to proste?
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:a czy przez profil to proste?
Jeśli nie mamy dziwnychdochodów, tzn. takich, o których nie wie US (np. pracodawca nie ma obowiązku wysyłać informacji do US, lub mamy dochody z własnej działalności) rozliczanie się na e-urząd to sama rozkosz
. Wchodzę, loguję się na swoje konto i klikam ... wyślij. Ewentualnie dodaję ulgi podatkowe lub 1,5 %. Mi rozliczenie się z podatku zajęło 3 minuty!
Powodzenia
madrugada pisze:Ja ufam, że urząd dobrze mnie rozliczył, kliknęłam i po kilku dniach miałam na koncie zwrot podatku.
madrugada pisze:Ja ufam, że urząd dobrze mnie rozliczył, kliknęłam i po kilku dniach miałam na koncie zwrot podatku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 26 gości