Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madrugada pisze:Jolu, Aniu, Annaa, MB&Ofelia, Nul, mir.ka, dziękujemy za życzenia. I odwzajemniamy. Życzymy zdrowych i spokojnych świąt.
Oto jeżynka:![]()
![]()
![]()
Ona jest bardzo biedna ze mną, cały czas siedzi w kojcu, bo nie mam siły za nią biegać, a muszę jeszcze pilnować kotów. Dziś Foka przyprawiła mnie prawie o atak serca, gdy włączyłam pralkę i nie mogłam zlokalizować kota. A ona się zaszyła w zakamarku szafy.
Nul pisze:Jeżynko, miło Cię poznać! Potraktuj ten czas jak taki wyjazd na medytacje… siedzisz sama i medytujesz… w jakiejś klasztornej celi… Grunt, że jesteś bezpieczna!
Oj, Foczysko, Ty to potrafisz stracha napędzić!
megan72 pisze:Cudna jeżynka!
Spokojnych świąt!
MB&Ofelia pisze:Zastanawiam się czy jakbym przyniosła do domu jeża to ofelia by próbowała zjeść jeża czy jego karmę...
A jeżynka bardzo ładna
Anna2016 pisze:Nolinko, Jeżynko dobrego dnia dla Was
Łacia
mir.ka pisze:madrugada pisze:Jolu, Aniu, Annaa, MB&Ofelia, Nul, mir.ka, dziękujemy za życzenia. I odwzajemniamy. Życzymy zdrowych i spokojnych świąt.
Oto jeżynka:![]()
![]()
![]()
Ona jest bardzo biedna ze mną, cały czas siedzi w kojcu, bo nie mam siły za nią biegać, a muszę jeszcze pilnować kotów. Dziś Foka przyprawiła mnie prawie o atak serca, gdy włączyłam pralkę i nie mogłam zlokalizować kota. A ona się zaszyła w zakamarku szafy.
to jest jeż pigmejski?
Nul pisze:Poczytałam o jeżach pigmejskich… Toż to cała jeżologia, z championami, hodowlami, umaszczeniami i w ogóle… Nowość to dla mnie!
Chyba nie znam nikogo, kto ma/miał jeża…
Użytkownicy przeglądający ten dział: Afatima, katikot, Marmotka i 119 gości