pibon pisze:To spijcie, a ja sie jeszcze troche potluke i potem tez pojde.
Udanego urlopu Aniu! Odpocznij!
Byle nie za długo! Wyśpij się

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pibon pisze:To spijcie, a ja sie jeszcze troche potluke i potem tez pojde.
Udanego urlopu Aniu! Odpocznij!
Anna2016 pisze:Uff, pierwszy dzień urlopu pracowity: sadziłam na działce, robiłam zakupy, byłam u taty na cmentarzu (urodziny), nie zdążyłam nawet posprzątać w domu...widać jak dużo jest zaległości do zrobienia....
A Łaciatka dziś ogólnie mało jadła, wybrzydzała. Inny biało-czarny kot (kotka?) spacerował (widziałam ze 2 razy) po trawniku między ogródkiem a blokiem, wieczorem Łacia była bardzo czujna![]()
![]()
cieplej troszkę jest, więcej kotów chodzi po osiedlu, i ona chyba też częściej sama wychodzi z ogródka na trawnik między ogródkiem a blokiem. Jutro spóbuję dać jej hepatiale, bo może znów coś nieświeżego zjadła z trawnika
![]()
![]()
![]()
Zdrowia dla Wszystkich i spokojnej nocy
edit: byłam dziś też w schronisku, zawiozłam między innymi Ornipural, nietknięty, został po Zuni.....takie smutne spojrzenia miały tamte koty.....pomyślałam, Łateczka mimo że może starsza, chorsza i słabsza niż niektóre z nich, ale o ileż bardziej szczęśliwa w swoim ogródku, swoim osiedlu, swoim miejscu, które od lat zna....które jest JEJ.
Anna2016 pisze:Łatulka ładnie zjadla śniadanie a nocowała w altance bo z altanki wyszła, uffff.
Teraz widzę jak bardzo za dużo czasu poświęcam pracymam takie domowe zaległości że ze 3-4dni trzeba...
Jakieś 10 lat temu miałam więcej siły, szybciej pracowałam i szybciej odpoczywałam, teraz wolniej pracuje i więcej odpoczynku potrzebuje![]()
![]()
Jolu a ten serial ciekawy bo pomaga poznać różne epoki historyczne
Dobrego piątku
Anna2016 pisze:Łatulka ładnie zjadla śniadanie a nocowała w altance bo z altanki wyszła, uffff.
Teraz widzę jak bardzo za dużo czasu poświęcam pracymam takie domowe zaległości że ze 3-4dni trzeba...
Jakieś 10 lat temu miałam więcej siły, szybciej pracowałam i szybciej odpoczywałam, teraz wolniej pracuje i więcej odpoczynku potrzebuje![]()
![]()
![]()
Jolu a ten serial ciekawy bo pomaga poznać różne epoki historyczne
Dobrego piątku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 5 gości