ametyst55 pisze:No super, Misia ma od wczoraj drugą rujkę
Atta pisze:ametyst55 pisze:No super, Misia ma od wczoraj drugą rujkę
Eh...te koty.. no jak ich nie kochać
, mała Misia to super kotusia , mimo swojej niepełnosprawności jest aktywna, pięknie bawi się myszkami i piłeczkami , nawet nauczyła się już wskakiwać na parapet (robi to etapami najpierw krzesło a potem parapet), jest strasznie miziasta i polubiła drugą koteczkę Lusię. No po prostu nic tylko kochać
po kastracji zacznę ją ogłaszać i zobaczymy, może zdarzy się cud.
ametyst55 pisze:Atta pisze:ametyst55 pisze:No super, Misia ma od wczoraj drugą rujkę
Eh...te koty.. no jak ich nie kochać
Przesunęliśmy kastrację na późniejszy termin, mała Misia to super kotusia , mimo swojej niepełnosprawności jest aktywna, pięknie bawi się myszkami i piłeczkami , nawet nauczyła się już wskakiwać na parapet (robi to etapami najpierw krzesło a potem parapet), jest strasznie miziasta i polubiła drugą koteczkę Lusię. No po prostu nic tylko kochać
po kastracji zacznę ją ogłaszać i zobaczymy, może zdarzy się cud.
Atta pisze:Wezne se,bo zjadłam już swoją![]()
117a. Kredka do modelowania brwi, light blonde, kartonik
A kiedy będzie coś NOWEGO?!
odłożone

ametyst55 pisze:Atta pisze:Wezne se,bo zjadłam już swoją![]()
Dziękujęodłożone
![]()
A coś nowego ? no cóż nie wiemnie ma na aukcjach ciekawego towaru, chyba Avon zmienił politykę sprzedaży bo zniknęli stali dostawcy i właściwie rzadko coś teraz można kupić w dobrych cenach.
Atta pisze:ametyst55 pisze:Atta pisze:Wezne se,bo zjadłam już swoją![]()
Dziękujęodłożone
![]()
A coś nowego ? no cóż nie wiemnie ma na aukcjach ciekawego towaru, chyba Avon zmienił politykę sprzedaży bo zniknęli stali dostawcy i właściwie rzadko coś teraz można kupić w dobrych cenach.
Zawsze moze być towar innych producentów. A sukienki już były? mogłam przegapić bazarek

ametyst55 pisze:Przełożyła kastrację małej Misi bo od jutra nie ma już weta , a chciałabym mieć możliwość kontaktu gdyby coś się zadziało.
Za to dzisiaj na kastrację i badania pojechał białasek Fifi, a na wycięcie ropnia i badania rezydentka Tosia.
A więc niezmiennie zapraszam na zakupy, a ja jadę odebrać koty.

ametyst55 pisze:Koty już dawno w domu, Fifi ma ADHD po znieczuleniu do tego stopnia , że "rozmontował" fontannę i wylał z niej prawie całą wodę :evil:
U Tosi to była torbiel skórna, w środku był mętny płyn, a nie ropa. Przy okazji zrobiłam kotom badania, wyniki odbiorę po świętach. Razem z taksówką kosztowało mnie to 600 zł
Dobrze chociaż,że się bierze za swoje zabawki, a nie za ludzkie. 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość