Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Miau Sabciu jak apetyt?
Ja nie tknęłam sniadanka, no i duża bardzo płakała...
Ł
Anna2016 pisze:Nie martw się Ciociu Annaa, moja duża bardzo często placze, prawie codziennie....
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Miau. Nie mamy słoneczka i na bałkonu zimnoDuża mówi że już jezd wiosna, ciekawe gdzie
![]()
A Duża gdziesik w te zimnisko polazła, wróciła i mówi że cosik zamówiła, ale nie dla nas kotków, ino dla domciu. Nie rozumię po co domciowi cosik nowego, to raczej my kotki cosik fajmnego powinnysmy dostać, co nie?
Książniczka Ofelja zdegustowana
A co zamówiła?
Ginambinka
Gina. Nie wię co zamówiła i mię nie interesuje jak to nie dla nas kotków.
Książniczka Ofelja
Drzwi zamówiłam.
Duża
Anna2016 pisze:Zjadla, 1/4 RC renal z antybiotykiem. Jedno co ładnie - to że goją się ładnie strupki po kleszczach i przy pysiu miała "coś" co zobaczyłam że po tym antybiotyku ładnie teraz wysycha, mam nadzieję że i na ząbki antybiotyk pomoże. Kochana kocia staruszka. Przepraszam, ja też już staruszka jestem i słaba taka z emocjami...
MB&Ofelia pisze:Miau. Ciocia Anna2016. Jakbym mogła to bym dała Łatce troszku mojej puszeczku co jezd z dzikiej śfinku. Mniamuśna, miauczę ci! Amciam od rano i jeszcze troszku jezd w puszeczku.
Sabcia. U was też takowe zimnisko? Myślałam że już jezd cieplutko, bo słoneczko piąknie świeciło przez okno, ale na bałkonu wiater i zimno, brrrrr! Ja chcę wreszcie wiosny!
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Miau. Nie mamy słoneczka i na bałkonu zimnoDuża mówi że już jezd wiosna, ciekawe gdzie
![]()
A Duża gdziesik w te zimnisko polazła, wróciła i mówi że cosik zamówiła, ale nie dla nas kotków, ino dla domciu. Nie rozumię po co domciowi cosik nowego, to raczej my kotki cosik fajmnego powinnysmy dostać, co nie?
Książniczka Ofelja zdegustowana
A co zamówiła?
Ginambinka
Gina. Nie wię co zamówiła i mię nie interesuje jak to nie dla nas kotków.
Książniczka Ofelja
Drzwi zamówiłam.
Duża
aga66 pisze:A czy Łatka jest w stanie coś upolować? Może dojada na polu coś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek, puszatek i 10 gości