Jola jest zdolna, ładnie ozdabia koty

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madrugada pisze:Gratulacje (choć mocno spóźnione) dla królewskiej pary.
Annaa pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
mir.ka pisze:Z Tofika robi się głodomór, wczoraj dzięki niemu koty dostały mokre 5 razy, bo ciągle się upominał o jedzenie. Niech je, bo jest chudy, ale nie wiem czy uda mu się przybrać na wadze bo koty w jego wieku chyba raczej chudną niz tyją.
Elenka strasznie zaczęła rozrabiać, jak nie goni Daisy i Tofika, to lata jak szalona po domu, sama albo z zabawkami. Nie wiem czy to nie z powodu tarczycy jest tak pobudzona, Podobnie zachowywała się przed leczeniem jak miała podwyzszone parametry tarczycowe, ale tera ma w normie, a raczej miała przy ostatnim badaniu na początku roku.
Rudzia ładnie śmiga po syropku, jedynie zaczyna mieć małe problemy z jedzeniem mokrego, bo nie może za bardzo schylać sie do miseczki i trzeba jej czasami potrzymać wyżej. Suszone stoi jesj cały czas na podwyższeniu, tzn na pudełku i od niedawna na specjalnej miseczce. Choć midek dla kotów u nas nie brakuje, ale zastanawiam się czy nie kupić jej takiej miseczki na nóżce, żeby nie musiała się bardzo schylać. O taką mi chodzi https://www.zooplus.pl/shop/koty/automa ... zna/765327. Ktos moze używa?
Gosiagosia pisze:Nie używam takiej ale miska fajna, możesz spróbować.
Można też stojaczek kupić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Google [Bot] i 45 gości