Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bozena640 pisze:Ciekawy wykład, miła odmiana po wykładach w pracy (ostatnio byl o gruźlicy)
Dziękuję i pozdrawiam
Anna2016 pisze:Miau, pięknie zjadlam kolację i przeciągnęłam się ostrzac pazurki
Wasza Łaciatka![]()
Anna2016 pisze:Miau, pięknie zjadlam kolację i przeciągnęłam się ostrzac pazurki
Wasza Łaciatka![]()
jolabuk5 pisze:Mry, Myszolandio![]()
Od rana czekałam na kuriera, miał być 8-10, zwykle trzyma się godzin, ale tym razem przyjechał o 11.00. Cały ranek zmarnowany, nie mogłam się wyspać po wczorajszym maratonie serialowym, a teraz jeszcze muszę zakupy rozpakować.![]()
Fajne te historyczne seriale, sporo się można dowiedzieć o dawnych czasach, oczywiście o ile nie są zbyt "uwspółcześnione". Izabela nie jest i dlatego dobrze się ogląda, ale już Biała księżniczka wydaje mi się trochę za bardzo "nowoczesna". Zobaczymy, może kolejne odcinki będą lepsze.
Niestety, nasza Korona Królów - Jagiellonowie jakoś mnie nie wciąga, wydaje mi się nudnawa. To chyba kwestia scenariusza. Poprzednie części wydawały mi się ciekawsze, a ta chyba jest najsłabsza.
Kotki grzecznie śpią, idę pochować zakupy i chyba też się potem położę.
Chciałabym wiedzieć, co u Lucaska, Sabcia się dopytuje o niego.
Łateczko, czy dziś miałaś apetyt?
Wszystkim życzę spokojnego czwartku![]()
![]()
bozena640 pisze:Ciekawy wykład, miła odmiana po wykładach w pracy (ostatnio byl o gruźlicy)
Dziękuję i pozdrawiam
pibon pisze:Jola, moje koty wrecz rywalizuja o wzgledy malzaOstatnio nawet dzikuska Heidi przychodzi do niego wieczorem, ociera sie o jego glowe i spi na jego poduszce albo wciska mu sie pod pache8O A ja sie o jej wzgledy zawsze "staram". No ale on chrupy daje...
MaryLux pisze:bozena640 pisze:Ciekawy wykład, miła odmiana po wykładach w pracy (ostatnio byl o gruźlicy)
Dziękuję i pozdrawiam
Gruźlica jest fascynująca
bozena640 pisze:MaryLux pisze:bozena640 pisze:Ciekawy wykład, miła odmiana po wykładach w pracy (ostatnio byl o gruźlicy)
Dziękuję i pozdrawiam
Gruźlica jest fascynująca
Jest fascynująca ale nie wykłady co 2 tygodnie![]()
Wiem mamy wykłady o różnych wirusówkach czasami o chorobach wywołanych przez bakterie, a ten wykład był inny
Anna2016 pisze:Miau dziękuję Ciociu Gosiagosia, Lukas2014, pibon, Ciociu Jolu.....
U nas od rana śnieżyca brrr, mokry śnieg i wiatr, zjadłam rano śniadanko z lekarstwem jako-tako, piłam śmietankę lekko zamarzniętą - świeżej i ciepłej nie chciałam![]()
![]()
Jakiś tłusty czarny kot wyskoczył z....altanki, duża się zdererwowała, teraz tam pachnie intruzem i tam nie wchodzę
![]()
; inny buro-bialy szedl przy plocie ogródka, wygoniłam go, potem razem wróciłyśmy z dużą do ogródka.
Miaumiziam moich kochanych kocich Przyjaciół, i Lukaska i Sabcię i Kubulka i Foresta i kotki Cioci pibon i wszystkich przyjaciół i zdrowia i dobrego dnia życzę
Łaciatka
jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:Miau dziękuję Ciociu Gosiagosia, Lukas2014, pibon, Ciociu Jolu.....
U nas od rana śnieżyca brrr, mokry śnieg i wiatr, zjadłam rano śniadanko z lekarstwem jako-tako, piłam śmietankę lekko zamarzniętą - świeżej i ciepłej nie chciałam![]()
![]()
Jakiś tłusty czarny kot wyskoczył z....altanki, duża się zdererwowała, teraz tam pachnie intruzem i tam nie wchodzę
![]()
; inny buro-bialy szedl przy plocie ogródka, wygoniłam go, potem razem wróciłyśmy z dużą do ogródka.
Miaumiziam moich kochanych kocich Przyjaciół, i Lukaska i Sabcię i Kubulka i Foresta i kotki Cioci pibon i wszystkich przyjaciół i zdrowia i dobrego dnia życzę
Łaciatka
Łaciu, ja też się zaniepokoiłam tymi kocimi intruzami w Twojej altance! To już nie pierwszy raz, kiedy się tam kręcą. Pewnie dlatego czasem jesteś zdenerwowana, jak Duża przychodzi. Oby nie zagościły na stałe!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dobrze, że przynajmniej zjadłaś trochę śniadanka!![]()
Wszystkim życzymy dobrego piątku!![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1389 gości