Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:MaryLux pisze: wrrrrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
No widzicie? Jam niewinny a Gina już na mnie warczy![]()
![]()
Dobrze, że daleko to mnie przez łeb łapą nie popaca
![]()
Ciusiu, ale ja warczałam na Twoją Dużą, że nie chce mi Cię powierzyć. Nie na Ciebie!
Gina
![]()
Nooo dobra, ale miłe słówko, słóweczko, słowiątko dla mnie byłoby mile widzianeA tak, to mi smutno
Wpadam w depresję i ... wogóle świat jest do d.
MaCiuś
ewkkrem pisze:Książniczku Ofelio, ja rozumiem, że mięłosne listy to coś bardzo osobistego ale może, ... podpowiedz na uszko, po cichutku, mojej Ginusi, jak dopieścić mężczyznę jej życia![]()
Sabciu, jesteś BOSKA![]()
MaCiuś
ewkkrem pisze:Książniczku Ofelio, ja rozumiem, że mięłosne listy to coś bardzo osobistego ale może, ... podpowiedz na uszko, po cichutku, mojej Ginusi, jak dopieścić mężczyznę jej życia![]()
MaCiuś
jolabuk5 pisze:ewkkrem pisze:Książniczku Ofelio, ja rozumiem, że mięłosne listy to coś bardzo osobistego ale może, ... podpowiedz na uszko, po cichutku, mojej Ginusi, jak dopieścić mężczyznę jej życia![]()
MaCiuś
Boska-Siostra![]()
Dziękuję MaCiusiu, jesteś kochany.![]()
Sabcia
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:ewkkrem pisze:Książniczku Ofelio, ja rozumiem, że mięłosne listy to coś bardzo osobistego ale może, ... podpowiedz na uszko, po cichutku, mojej Ginusi, jak dopieścić mężczyznę jej życia
MaCiuś
Boska-Siostra![]()
Sabcia
Sabulko, to Ty będziesz moją szwagierką?
Gina
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:ewkkrem pisze:Książniczku Ofelio, ja rozumiem, że mięłosne listy to coś bardzo osobistego ale może, ... podpowiedz na uszko, po cichutku, mojej Ginusi, jak dopieścić mężczyznę jej życia
MaCiuś
Boska-Siostra![]()
Sabcia
Gina
No tak, jako siostra MaCiusiaMaCiuś ma mnóstwo rodzeństwa, bo Drops i Lusia ciągle kogoś adoptowali
![]()
Sabcia
MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:ewkkrem pisze:Książniczku Ofelio, ja rozumiem, że mięłosne listy to coś bardzo osobistego ale może, ... podpowiedz na uszko, po cichutku, mojej Ginusi, jak dopieścić mężczyznę jej życia
MaCiuś
Boska-Siostra![]()
Sabcia
Gina
No tak, jako siostra MaCiusiaMaCiuś ma mnóstwo rodzeństwa, bo Drops i Lusia ciągle kogoś adoptowali
![]()
Sabcia
Cieszę się saniemowicie
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:Boska-Siostra![]()
Sabcia
Gina
![]()
Sabcia
Cieszę się saniemowicie
Ja też, Gino. A Pestusia będzie moją bratanicą![]()
Sabcia
Nul pisze:MójCiusiu, Tyś boski też! Dziękuję!
MaryLux pisze: (...) Ciusiu, pamiętaj, że Cię lubisiam
MaryLux pisze: Ciek, naucz się, jak dopieszczać swoją kobietę
Duża Giny
jolabuk5 pisze:ewkkrem pisze:Sabciu, jesteś BOSKA![]()
MaCiuś
Boska-Siostra![]()
Sabcia
MaryLux pisze: (...)
Gina
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:jolabuk5 pisze:ewkkrem pisze:Książniczku Ofelio, ja rozumiem, że mięłosne listy to coś bardzo osobistego ale może, ... podpowiedz na uszko, po cichutku, mojej Ginusi, jak dopieścić mężczyznę jej życia
MaCiuś
Boska-Siostra![]()
Sabcia
Gina
![]()
Sabcia
mir.ka pisze::1luvu:![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Paula05 i 110 gości