Pasieńku kochany najmocniejsze , abyś dał radę cudny Kotuniu Nie poddawaj się , walcz o zdrowie Maleńki , bardzo proszę Czituniu kochana najmocniejsze również za Twoje zdrowie cudna Senioreczko Olu
Po prostu jestem - nie wiem co napisać.. wydaje mi się, ze tu główny problem to zapanowanie nad problemami z oddechem... przykre i trudne bardzo jak kot nie poznaje, jest naćpany pewnie opiodami... oby noc była przełomowa i lepsza i następny dzień też
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Pasiu... nieustające kciuki za Ciebie Czitusiu, w Dniu Twoich 20-tych Urodzin przede wszystkim tylko i wyłącznie jak najwięcej zdrówka Ci życzę - bo wszystko inne już masz: miłość, dobrą opiekę, bezpieczeństwo, mizianki...
czitka...
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Pasiu zdrowiej, Czitko zdrowiej. W dniu Twych 20 urodzin życzę Ci w szczególności zdrowia, duże zdrowia. Mocne za zdrówko. Koteczki kochane zdrowiejcie.
Czituniu kochana wszystkiego najkociego z okazji pięknego Jubileuszu - jak najwięcej czasu w jak najlepszym samopoczuciu i zdrowiu cudna Senioreczko Nieustające i najmocniejsze za zdrowie Twoje , Pasieńka i Dużej
Dziękujemy Wszystkim za wsparcie i życzenia dla Czitusi, tak Królowa Tut kończy dzisiaj 20 lat. Niestety nie damy rady tego pięknego jubileuszu obchodzić z wielkim przyjęciem, na którym zamierzaliśmy wypić wspólnie z Gośćmi lampkę szampana, cichutko i na uszko złożyłam Jej życzenia od Was, dzień taki trudny dla wszystkich... Wiadomości o Pasiu będę miała po 14-tej, dzisiaj badanie krwi i zapewne usg i decyzje co dalej... Pusto i cicho w domu. Odezwę się popołudniem. Albo wieczorem. Potem.