Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:MaCiusiu, ale fajny ten parapet, naprawdę szerokiBędzie Wam wygodnie
![]()
Sabcia
ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:MaCiusiu, ale fajny ten parapet, naprawdę szerokiBędzie Wam wygodnie
![]()
Sabcia
Jeszcze nie przetestowałem![]()
Hej, w pokoju też już mamy nowy szeroki parapet. Wraz z komodą jest naprawdę szeeeeeroko![]()
MaCiuś.
Teraz ja, duża.
Baby, są jednak głupie. (Z)Morka zaleca się do MaCiusia a on nic![]()
[y]https://www.youtube.com/shorts/fsnDwC-N_AY[/y]
Aż mi wstyd za nią, że taka nachalna i ... za niego, że taki hrabia. Nawet uchem nie ruszy. Oj niełatwo będzie Gina z nim miała.![]()
Nie trzeba całego oglądać, ona tak go pucowała przez 10 minut.
Duża (Z)Morki![]()
PS.: Nie wiem czemu nie działa mi wstawianie obrazu
Nul pisze:Jaaaki parapet! No na takim to można pofiglować…MójCiusiu, a zrobisz parapetówę? Podwójną?
(Z)Morko, aleś Ty pracowita w tym pucowaniu!
Nul pisze:Jaaaki parapet! No na takim to można pofiglować…MójCiusiu, a zrobisz parapetówę? Podwójną?
madrugada pisze:Nul pisze:Jaaaki parapet! No na takim to można pofiglować…MójCiusiu, a zrobisz parapetówę? Podwójną?
A może potrójną?
jolabuk5 pisze:Bardzo się ciesze z Twoich parapetów, MaCiusiu,A siatka w oknach juz jest?
Sabcia
jolabuk5 pisze:Czemu piszesz do mnie "Ciociu-Babciu", MaCiusiu? Jestem Twoją siostrą![]()
Sabcia
ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:Czemu piszesz do mnie "Ciociu-Babciu", MaCiusiu? Jestem Twoją siostrą![]()
Sabcia
Wybacz, siostrzyczko, ja ślepy, stary kocur nie zauważyłem, że to Ty piszesz![]()
MaCiuś,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 115 gości