Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkkrem pisze:Gino, przecież TY dostałaś już pierścionek zaręczynowy![]()
O ten:![]()
Nieładny?![]()
Czy kocurki mogą mieć dwie żony? Jeśli tak, to może rzeczywiście muszę poszukać drugiego pierścionka![]()
Dzisiaj mieliśmy bardzo ciekawy dzień. Od rana przymierzaliśmy szerokie parapety. Jeden w pokoju a drugi w Kocim Pokoju. W poniedziałek będą montowane. Zamówiłem jeszcze u dużej ziemię do skrzynek trawkowych. Przecież niedługo trzeba będzie posiać trawkę. A jeszcze później to Ciocia Gosiagosia "zrobiła" nam dzieńNie było czasu na nic innego
![]()
Na lenienie się też![]()
MaCiuś,
ewkkrem pisze:Gino, przecież TY dostałaś już pierścionek zaręczynowy![]()
O ten:![]()
Nieładny?![]()
Czy kocurki mogą mieć dwie żony? Jeśli tak, to może rzeczywiście muszę poszukać drugiego pierścionka![]()
Dzisiaj mieliśmy bardzo ciekawy dzień. Od rana przymierzaliśmy szerokie parapety. Jeden w pokoju a drugi w Kocim Pokoju. W poniedziałek będą montowane. Zamówiłem jeszcze u dużej ziemię do skrzynek trawkowych. Przecież niedługo trzeba będzie posiać trawkę. A jeszcze później to Ciocia Gosiagosia "zrobiła" nam dzieńNie było czasu na nic innego
![]()
Na lenienie się też![]()
MaCiuś,
jolabuk5 pisze:Jak to śpiewała Marilyn Monroe - Diamonds Are A Girl's Best Friend - to może i cat's, czyli kotek?![]()
https://m.youtube.com/watch?v=dw7ii6IxNS8
madrugada pisze: Szerokie parapety to jest cośMożna się przekręcać w różne strony i podziwiać świat za oknem to z lewej, to z prawej...
jolabuk5 pisze: Teraz, jak nie macie balkonu, to szerokie parapety są bardzo ważne!![]()
![]()
(...) Sabcia ciekawska
jolabuk5 pisze: (...) A jak Ciocia Gosiagosia zrobiła Wam dzień?
Sabcia ciekawska[/i]
mir.ka pisze: na lenienie to zawsze jest czas
jolabuk5 pisze:Jak to śpiewała Marilyn Monroe - Diamonds Are A Girl's Best Friend - to może i cat's, czyli kotek?![]()
https://m.youtube.com/watch?v=dw7ii6IxNS8
MaryLux pisze: Ładny, ładny. Ale ja mogę być dwupierścionkową narzeczoną, mrrrrrrrrrru
ewkkrem pisze:
Noooo nie, pierwszy raz wielbię kobietę, która MNIE zostawia wybór obrączek ślubnych![]()
Ginusiu, jesteś saniemowita, niepowtarzalna, jedyna, najnajnajnaj![]()
Wybieram te drugie![]()
MaCiuś
ewkkrem pisze:
Noooo nie, pierwszy raz wielbię kobietę, która MNIE zostawia wybór obrączek ślubnych![]()
Wybieram te drugie![]()
MaCiuś
madrugada pisze:ewkkrem pisze:
Wybieram te drugie![]()
MaCiuś
Hmm, to ile wcześniej było takich, które same wybierały obrączki?
I co się z nimi stało
jolabuk5 pisze:Ciociu madrugada, co Ty mówisz? Wiesz, jaka Gina jest wrazliwa, przejmie się i nici za slubu![]()
Tak sie MaCiusiowi powiedziało i tyle![]()
Sabcia
My też przeglądałyśmy wątek i nie mamy pojecia, za co Ciocia Gosiagosia miała bana (dokładnie to upomnienie, ale też nie wiemy za co)
madrugada pisze:ewkkrem pisze:
Wybieram te drugie![]()
MaCiuś
Hmm, to ile wcześniej było takich, które same wybierały obrączki?
I co się z nimi stało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 109 gości