indianeczka pisze:jolabuk5 pisze:U nas jest 6 st., czyli, jak na zimę - nieźle.Patmol pisze:u nas jest +9
czyli całkiem ciepło jak na luty
Czyli tylko mi jest zimno
Nie masz się gdzie ogrzać, to dlatego.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
indianeczka pisze:jolabuk5 pisze:U nas jest 6 st., czyli, jak na zimę - nieźle.Patmol pisze:u nas jest +9
jolabuk5 pisze:indianeczka pisze:jolabuk5 pisze:U nas jest 6 st., czyli, jak na zimę - nieźle.Patmol pisze:u nas jest +9
indianeczka pisze:jolabuk5 pisze:indianeczka pisze:jolabuk5 pisze:U nas jest 6 st., czyli, jak na zimę - nieźle.Patmol pisze:u nas jest +9
Ogrzeje się w drodze do weterynarza i w gabinecie
jolabuk5 pisze:To dobrze, będzie spokój!![]()
![]()
indianeczka pisze:jolabuk5 pisze:To dobrze, będzie spokój!![]()
![]()
Jak nie zacznie jeść " normalnego" jedzenia to w piątek kolejny zastrzyk.
Rozmawiałam o sterylizacji szelmy i dwie panie doktór stwierdziły że musi minąć najmniej 6 tygodni żeby wykonać zabieg ponieważ muszą opaść hormony .
jolabuk5 pisze:indianeczka pisze:jolabuk5 pisze:To dobrze, będzie spokój!![]()
![]()
Jak nie zacznie jeść " normalnego" jedzenia to w piątek kolejny zastrzyk.
Rozmawiałam o sterylizacji szelmy i dwie panie doktór stwierdziły że musi minąć najmniej 6 tygodni żeby wykonać zabieg ponieważ muszą opaść hormony .
6 tygodni od końca cieczki, tak? A cieczka jeszcze trwa, czy się skończyła?
Tak czy inaczej - zabieg wypadnie w kwietniu, czyli zdążymy zebrać pieniadze i przesłać Ci na konto
jolabuk5 pisze:Czyli sterylka - w połowie kwietnia!
U mnie jest 10 st na termometrze.indianeczka pisze:Tak z ciekawości : czy u was też jest zimno?
Nie wiem czy tylko ja tak marznę czy też ktoś jeszcze
Sprawdziłam temperaturę i jest 3 na plusie.
Kazia pisze:U mnie jest 10 st na termometrze.indianeczka pisze:Tak z ciekawości : czy u was też jest zimno?
Nie wiem czy tylko ja tak marznę czy też ktoś jeszcze
Sprawdziłam temperaturę i jest 3 na plusie.
Mieszkanie normalnie dogrzane. 22-23 st.
A ja i tak często marznę....nie cały czas, ale jak jestem zmęczona (nawet nicnierobieniem) albo nie wiem dlaczego....
Myślę, że to jest kwestia tarczycy.
Ale pewnie nie tylko.
Podobnie problemy ze spaniem, u mnie zaczęły się niedługo przed zdiagnozowaniem tarczycy.
I chociaz niby mam lek dobrze ustawiony, to śpię fatalnie
jolabuk5 pisze:Tarczyca na pewno ma wpływ. Moja Mama miała chorą tarczycę i też jej było ciągle zimno.
indianeczka pisze:jolabuk5 pisze:Tarczyca na pewno ma wpływ. Moja Mama miała chorą tarczycę i też jej było ciągle zimno.
Nie wiem ale za to wiem że zaraz mi dłonie odpadną z zimna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Paula05, Silverblue i 43 gości