Katarzynka01 pisze:Brakuje mi więc jasności w wykazywaniu wpłat i deklaracji wpłat.
Nie będę za każdym razem przebijać się przez pół wątku i liczyć, dodawać, kombinować.
Ty wpłaciłaś 250 zł, ktoś zadeklarował 50, są trwające bazarki. Ale trudno to ogarnąć całościowo. Wg mnie to jest właśnie chaos.
Cel - opłata za: pobyt 11.01 - 11.02, leczenie oczu, kastrację i testy Tośka - kwota= 954zł
Zapłacone: 0zł
Wpłaty:
04.02 - maczkoa - 100zł na kastrację
06.02 - maczkowa - 50zł
09.02 - maczkowa - 100zł
czitka bazarek książka - 80zł - wpłata nie wpłynęła
Szymkowa bazarek skrzyneczka trwający do 18.02 - na dzień 14.02 - 100zł
mój bazarek trwający do 15.02 - na dzień 14.02 - 48zł
jolabuk5 deklaracja wpłaty po 24.02 - 50zł
Katarzynka01 pisze:To samo z zaplanowanymi sterylkami. Przydałaby się informacja - na kiedy są potrzebne pieniądze, w jakiej ilości itp. W osobnym poście, albo w części postu na początku wątku.
na kiedy sa potrzebne pieniądze? - nie jestem w stanie tego określić.
Po pierwsze - zalezy to od tego kto będzie łapał koty. Ja mogę tylko w weekendy i teraz - dodatkowo, z racji kosztu benzyny - jeżdżę co 2 tygodnie - w środy i weekendy kiedy mnie nie ma jeździ do nich p Ola. Trudno mi napisać na zaś kiedy ona będzie mogła łapać koty.
Po drugie - zalezy od pogody - na ten moment do konca lutego w nocy ma być lekki mróz, więc - według mnie, sterylizacja odpada, ewentualnie można zrobić kastrację, ale to też nie wiem.
Po trzecie - zalezy od dostępności lekarza.
Te trzy rzeczy trzeba spiąć, więc nie jestem w stanie napisać Ci dzisiaj kiedy zamierzam zrobić zaniegi kotom.
Katarzynka01 pisze: Dobrze jest wiedzieć ile trzeba zebrać i w jakim czasie
I tu - niestety- także nie jestem w stanie określić ile.
Po pierwsze - u mnie na działce jest Buba i Bazyl do zabiegów i to wiem. Bartuś i Bambo z działki 1336 oraz trójka rodzeństwa Tośka - płec nieznana. Poza tym jest kocur z białą końcówką ogona. I jeszcze ze trzy koty migające mi z daleka, jak postawię jedzenie i odejdę - płec nieznana.
Koszt - ponieważ koty przebywają po zabiegu w szpitaliku - jest też trudny precyzyjnie do okreslenia.
Zalezy on też od leków - a niektóre leki od wagi kota.
Koszt kastracji w tamtym roku plasował się w granicach 90 - 120zł, sterylizacji 300 - 400.
To tyle - nie wiem na ile uporządkowały Ci te informacje chaos, ale bardziej precyzyjnie i jednoznacznie nie mogę na ten moment napisać.