Najlepiej z Warszawy. Mój numer 507 096 913, Kamila
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Sarah777 pisze:Szukam kotka czarnego, najlepiej z białym krawacikiem i łapkami.. Dobrze gdyby to był panKotek będzie miał dobry domek i dużo miłości. Kotek będzie wychodził, ale będzie również wykastrowany
)
Najlepiej z Warszawy. Mój numer 507 096 913, Kamila
Sarah777 pisze:dobrze by było, żeby kotek był mały.. tzn do ok 4 miesięcy. bo będzie miał kumpla, który ma ok 2 miesiące..
Dziś wieczorem pooglądamy razem fotki i jutro już dam odpowiedź)
Dziękuję serdecznie za zainteresowanie)
Shemesh pisze:Mój kotek ma około 2 miesiące. Jest cały czas do adopcji, chociaż nie ukrywam, że waham sięKocio jest cudowny i bardzo bystry
Jeśli podoba Wam się ten kotek ze schroniska, to weźcie jego, bo jemu na pewno bardzo jest potrzebny domek
Jeśli natomiast spodoba się Wam mój kotek, to trzeba decydować się szybko, bo jestem na razie na pół na półI trzeba kuć żelazo póki gorące
Fela-niezalogowana pisze:Shemesh - to ja o Twoim kocie rozmawiam z Sarah777. Jeśli się dogadacie - oferuję pomoc w transporcie
Sarah777 pisze: Kotek będzie wychodził
Sarah777 pisze:kotek sam się w sumie znalazłostatecznie to kociczka bez jednej białej plamki, ale kotek to kotek - co za różnica jaki ma kolor
Siedziało takie maleństwo na schodach.. i już ma domek
Dziękuję jeszcze raz za pomoc)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 117 gości