No to tak , chyba musiło dojsc az do tego że Kotek miłał isc gdzieś indziej żebym dopusciła sie takiego desperackiego czynu....

Groszek zostaje u mnie , ale byłam zmartwiona bo wczoraj wieczoraem Groszka zaczął bolec brzuszek - lezał w kuleczke i sie trząsł ..... gdyby to był dzień roboczy poszłabym do weta a tak w sob w nocy? rano weszłam na kocie ABC u Was na forum i przeczytałam że powienien dostać parafine albo oliwe z oliwek - podałm mu na łyżeczce oliwe z oliwek - ku mojemu zdziwieniu wypiłi wylzał , w nocy robiłam mu masaż brzuszka po oliwie także nie mineło 10 min a kotek poszedł i sie wypróżnił ... straszie sie bałam , bo rano jak wstałam to chodił do kuwetki i chwile siedział i zniej zchodził - wtedy było dla mnie jasne - kurcze jaka ważna jest praktyka
Nie wiem co mogło mu zaszkodzić ale pewnie zjadł od Kici karme dla dorosłych kotów , albo miesznke gotowanego mieska z warzywami - dzis dlałam mu gotowanego kurczaka zmielonego na miał (

) chyba w tym przypadku powienien dostac coś jałowego niż smakowe puszki - nawet najlepsze chociaz kupiłam wczoraj dla NIego puszke Animonda i suche Iams - ale niech poczekaja jak kotek bedzie zdrowy - a oprocz tego Kotek ma apetyt