Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze::1luvu:
Anna2016 pisze:Miau
Łatka
Gosiagosia pisze:Od rana mam pawikowe atrakcje, Pusia zwróciła jedzonko. Nie wiem czy to ma jakiś związek ale podejrzewam że nowe puszki Purizona nie przypasowały.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Od rana mam pawikowe atrakcje, Pusia zwróciła jedzonko. Nie wiem czy to ma jakiś związek ale podejrzewam że nowe puszki Purizona nie przypasowały.
U mnie też była zwrotka i to porządnaWzięłam im w DN puszkę z kurczakiem i bażantem, Tofik chyba się przejadł, bo jak to on, po swoim kończył po kocicach i za niedługo wszystko zwrócił
![]()
Później juz było dobrze. A jak u Was?
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Od rana mam pawikowe atrakcje, Pusia zwróciła jedzonko. Nie wiem czy to ma jakiś związek ale podejrzewam że nowe puszki Purizona nie przypasowały.
U mnie też była zwrotka i to porządnaWzięłam im w DN puszkę z kurczakiem i bażantem, Tofik chyba się przejadł, bo jak to on, po swoim kończył po kocicach i za niedługo wszystko zwrócił
![]()
Później juz było dobrze. A jak u Was?
Już w porządku nie było zwrotki.
Dostały mięsko najedzone i zadowolone.
ewkkrem pisze:A u mnie "idzie" 45 dag. mięsa dziennieDo tego 2-3 saszetki i troszkę suchego
![]()
Z torbami pójdę
Gosiagosia pisze:ewkkrem pisze:A u mnie "idzie" 45 dag. mięsa dziennieDo tego 2-3 saszetki i troszkę suchego
![]()
Z torbami pójdę
Ja też.
Drogo teraz się zrobiło i nie tylko jedzonko żwirek też zdrożał i jakoś szybko mi się kończy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 18 gości