Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Zooplus bardzo zdrożał, karm kocich niestety zadna tarcza ani refundacja nie obejmuje
Niestety![]()
Mnie żadna tarcza nie chroni.
Mnie też nie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Zooplus bardzo zdrożał, karm kocich niestety zadna tarcza ani refundacja nie obejmuje
Niestety![]()
Mnie żadna tarcza nie chroni.
Gosiagosia pisze:Wczoraj przyszedł Zooplus i jestem ciekawa na ile starczy![]()
Wydałam prawie 500 zł.
Zamówiłam Rosie's farm dziczyzna z gęsiną jestem ciekawa czy im posmakuje.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Wczoraj przyszedł Zooplus i jestem ciekawa na ile starczy![]()
Wydałam prawie 500 zł.
Ja z powodu cen przestałam kupować kotom karmy "na próbę", jedzą tylko sprawdzone.
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Wczoraj przyszedł Zooplus i jestem ciekawa na ile starczy![]()
Wydałam prawie 500 zł.
Ja z powodu cen przestałam kupować kotom karmy "na próbę", jedzą tylko sprawdzone.
Miałam sprawdzony Mac's monobialkowy i zawsze jadły a ostatnio Pusia zaczęła grymasić.
Może im posmakuje jak nie to posmaruje sobie tosty
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Wczoraj przyszedł Zooplus i jestem ciekawa na ile starczy![]()
Wydałam prawie 500 zł.
Miałam sprawdzony Mac's monobialkowy i zawsze jadły a ostatnio Pusia zaczęła grymasić.
ewkkrem pisze:Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Wczoraj przyszedł Zooplus i jestem ciekawa na ile starczy![]()
Wydałam prawie 500 zł.
Nooo, coś Ty ! Kocie żarcie jest niesmaczne! Ja się dziwię, że one chcą to jeść, ale, nie wolno marnować żywnościwięc jakby miało się zmarnować to ... może zjedz
Gosiagosia pisze:ewkkrem pisze:Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Wczoraj przyszedł Zooplus i jestem ciekawa na ile starczy![]()
Wydałam prawie 500 zł.
Nooo, coś Ty ! Kocie żarcie jest niesmaczne! Ja się dziwię, że one chcą to jeść, ale, nie wolno marnować żywnościwięc jakby miało się zmarnować to ... może zjedz
Jeszcze nie próbowałam ich jedzonka ale niektóre tak smacznie pachną i jak czytam składy to czasami lepsze od naszych![]()
Masz rację w tych czasach nie można marnować jedzenia.
Na szczęście działkowce nie są wybredne.
Anna2016 pisze:Moja mama kiedyś zrobiła sobie kanapkę z pasztetem GOURMET bo stał w lodówce, ja byłam chyba w delegacji, a mama niedowidziała co pisze na etykiecie, potem mówiła że 'jakiś dziwny ten pasztet' był, ale nie zatruła się ani rozwolnienia też nie miała, tyle że taki nieprzyprawiony był
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości