A za chwilę on sam wybiera sobie miejsce, najczęściej na moich nogach.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Pusiu, jaki Ty masz cudny ogonek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cudny!
Mojej Zuni jak się wystraszyła np w czasie zabawy ogonek taki się pięękny gruby puszysty robił a mama mówiła: szybko szybko spsikaj lakierem do włosów zeby taki puszysty został (żartowała oczywiście, tak jej się podobał taki puszysty gruby ogonek)![]()
Annaa pisze:Ja obecnie tylko Foresta delikatnie przekładam obok, jeśli zdąży położyć się przede mną i tylko tyle, żebym mogła jakoś wcisnąć się do łóżka![]()
A za chwilę on sam wybiera sobie miejsce, najczęściej na moich nogach.
Anna2016 pisze:Pusiu, jaki Ty masz cudny ogonek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cudny!
Mojej Zuni jak się wystraszyła np w czasie zabawy ogonek taki się pięękny gruby puszysty robił a mama mówiła: szybko szybko spsikaj lakierem do włosów zeby taki puszysty został (żartowała oczywiście, tak jej się podobał taki puszysty gruby ogonek)![]()
jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:Pusiu, jaki Ty masz cudny ogonek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cudny!
Ania ma rację, Pusia ma piękną sierść, ale ogonek to już mistrzostwo świata
Anna2016 pisze:Bardzo dobry pomysł, bo cóż robić jak tak siąpi...koty wiedzą co dobre
karteczka przypomniała mi o kawce, lubię kawę, tylko czasami muszę ją ograniczać bo żołądek się buntuje ze stresu....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości