Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
piccolo pisze:Kazia pisze:No właśnie.piccolo pisze:Kazia pisze:Pokaż mi choć jeden jej post aktualny.piccolo pisze:Przecież casica pisze swobodnie na forum, więc o co Wam chodzi?
Nie rozumiem?
Pisze jako Katrzynka01.
A, że nie pod "casica"?
No przecież jest zbanowana.
No właśnie co?
piccolo pisze:Chyba inaczej rozumiemy ban zatem.
Jak nie drzwiami to oknem.
Można i tak.
EOT.
Lifter pisze:Z wieloma tezami Casicy na FB nie zgadzam sie wcale, inne mnie czasem doprowadzaja do zgrzytania zebami.
Ale nie mam z tym problemu.
Sam np. zre sie niesamowicie z dwoma fanami PIS w watku politycznym a jednoczesnie jestesmy kociarzami i na pejdzu o kotach nie gadamy o polityce, a po prostu dzielimy sie doswiadczeniami i radami.
Naprawde, da sie.
piccolo pisze:ewkkrem pisze:piccolo pisze:Przecież casica pisze swobodnie na forum, więc o co Wam chodzi?
Może o zasady?
Nie, nie tylko.
Casica nie może edytować swoich postów, nie może zmienić tytułu swoich wątków, nie jest postrzegana jako "stary" forumowicz i nie pisz, że to nie ma znaczenia. Ma. Przerabiałam no sobie.
No to chyba normalne, mimo bana uczestniczy w forum pod inną nazwa użytkownika.
Zasady wiec chyba złamane?
mgj pisze:piccolo pisze:ewkkrem pisze:piccolo pisze:Przecież casica pisze swobodnie na forum, więc o co Wam chodzi?
Może o zasady?
Nie, nie tylko.
Casica nie może edytować swoich postów, nie może zmienić tytułu swoich wątków, nie jest postrzegana jako "stary" forumowicz i nie pisz, że to nie ma znaczenia. Ma. Przerabiałam no sobie.
piccolo, nie wiesz, że w tym kraju zasady/regulaminy/prawo są tylko po to, żeby je łamać/naginać/obchodzić?
mgj pisze:A ban był nieuzasadniony?
MaryLux pisze:mgj pisze:piccolo pisze:ewkkrem pisze:piccolo pisze:Przecież casica pisze swobodnie na forum, więc o co Wam chodzi?
Może o zasady?
Nie, nie tylko.
piccolo, nie wiesz, że w tym kraju zasady/regulaminy/prawo są tylko po to, żeby je łamać/naginać/obchodzić?
Proszę jaśniej.
W konkretnym wypadku casicy jestem za cofnięciem bana. I nie uważam, żeby to było łamanie/obchodzenie/naginanie prawa. Forum ma służyć celom kocim, casica wykazała się sporą pomocą w sprawach kocich. Tyle w temacie.
MaryLux pisze:mgj pisze:A ban był nieuzasadniony?
Nie znam uzasadnienia dla aż tak ostrego bana.
Pokaż mi, gdzie casica pisała/robiła jakiekolwiek bzdury w sprawach kocich. Wtedy się zgodzę na ban dożywotni i trzy dni dłużej
piccolo pisze:MaryLux pisze:mgj pisze:A ban był nieuzasadniony?
Nie znam uzasadnienia dla aż tak ostrego bana.
Pokaż mi, gdzie casica pisała/robiła jakiekolwiek bzdury w sprawach kocich. Wtedy się zgodzę na ban dożywotni i trzy dni dłużej
Zapytaj Irafala o uzasadnienie.
To o zbanowal a nie mgj.
Niech Ci pokaże.
maczkowa pisze:I dośc znamienne jest, że stanowisko wyraźnie krytyczne zajmują osoby w ogóle nieaktywne w wątkach kocich
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości