Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Posłuchałam tego ostatniego, rigoletta, najbardziej znanego, jaki Placido mlody! Są fragmenty śpiewane w sensie piesni i są takie jakby proza śpiewana = dialogi śpiewane....te pewnie trudniejsze do wykonania.
Łatka wczoraj ładnie jadła , dziś rano zjadla słabiej.
Fajny puchaty kotek przy kawie
Katarzynka01 pisze:Przestraszyłam się, że wątek muzyczny zakończył działalność, ale nie, odetchnęłam.
Kot niejadek to koszmar. A po ostatnich przejściach to już nawet nie koszmar, mam jakąś "schizę"
MalgWroclaw pisze:Ciepło i nietypowa dla stycznia pogoda to tylko pozornie lepiej. Chyba, tak myślę. Nienawidzę zimy z całego serca - jest niedobra dla mnie i dla zwierzaków. Woda zamarza, jedzenie zamarza, zwierzętom zimno. Mi też zimno i po prostu nie cierpię zimy. Ale ta pogoda może sprawić, że wcześniej kotki będą w ciążach (nie wiem na pewno, wielu lekarzy twierdzi, że "marcowanie" ma większy związek ze światłem, niż z temperaturą). Wczoraj w nocy widziałam ślimaka w misce, normalnie o tej porze ich nie ma. Brak mrozów to na pewno ogromny plus dla Ukrainy, żyjących tam ludzi i zwierząt.
Jedz, Łateczko, nie martw wszystkich.
Anna2016 pisze:
Piękny kubeczek, dziękujemy![]()
Łacia rano zjadła wszystko co jej zaniosłam tj około 80 gram puszki Doliny Noteci premium z cielęciną (jej ulubiona), popiła też ciut słodkiej śmietanki rozwodnionej 50:50. Wczoraj w nocy widziałam młode ślimaki bez skorupek - wlazły dwa do miski. Wyprosiłam, wyczyściłam miskę papierowym ręcznikiem, chyba taki śluz takiego ślimaka nie jest zdrowy dla kota?
pozdrawiam
Anna2016 pisze:Łacia rano zjadła wszystko co jej zaniosłam tj około 80 gram puszki Doliny Noteci premium z cielęciną (jej ulubiona), popiła też ciut słodkiej śmietanki rozwodnionej 50:50. Wczoraj w nocy widziałam młode ślimaki bez skorupek - wlazły dwa do miski. Wyprosiłam, wyczyściłam miskę papierowym ręcznikiem, chyba taki śluz takiego ślimaka nie jest zdrowy dla kota?
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 76 gości