Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Sabciu, Usiu jak się czujecie? zjadłyście? qpki w kuwetkach?
Lukasku i Lolo, co u Was słychać?
Łatka wczoraj ładnie zjadła obiad i kolację, rano też ok, ona zostawia sobie trochę 'na potem' więc trochę zostało. U nas ciepło - rano +8 stopni i deszcz.
dobrego i zdrowego dnia
jolabuk5 pisze:Łateczko, tak trzymaj!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Też bym chciała wiedzieć, co u Lucaska i Lolo oraz ich Dużych![]()
Sabcia znowu trochę je mięsko. Bardzo się cieszę, bo mam wtedy poczucie, że ma coś konkretnego w żołądku.
Usia po 24 godzinach miała cukier 360, dałam malutko insuliny i zobaczę, co będzie po 12 godz. Może podawanie co 24 godz. wystarczy? A może uda się jeszcze zmniejszyć dawkę (ale to coraz trudniej odmierzyć). Zobaczymy.
Miłego czwartku
MB&Ofelia pisze:Ja właśnie wczoraj skroiłam porcję barfa. Tak trochę ponad 2 kilo.
A z puszek to pannice dostaną do dojedzenia moją, ludziową że tak powiem, puszkę.
Leżała w szafce spiżarce, a termin jej się kończył, to stwierdziłam że czas ją zjeść. No i już wiem na 99% że uczula mnie azotyn sodu - konserwant który jest prawie we wszystkich przetworach mięsnych.
Pannice na szczęście na to alergii nie mają. A skład niezły, ponad 90 procent mięsa. Tylko ten azotyn...
pibon pisze:Nie znam sie na tym zupelnie, ale to chyba dobry trend u Usi, skoro mozesz ew. zmniejszac i rozciagac w czasie dawki?
Latka![]()
U nas jedza na szczescie. Wlosy na glowie nam zje to stadko. Tak poszly ceny puszek w gore ze szok. A one miesa teraz nie, tylko puszki i puszki.
Pora zrobic nowa partie miesa mielonego z suplementami, ale jak mi sie nie chceMam wolny dzien i wolalabym odpoczac...
MB&Ofelia pisze:Ciekawostka do kącika muzycznego![]()
Nul pisze:MB&Ofelia pisze:Ciekawostka do kącika muzycznego![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: marivel i 65 gości