Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla kocich Przyjaciół.
dla mnie nie ma żadnego nowego roku, stanelam w 2022, nie jestem w stanie wyobrazić sobie ze Zuzi nie ma, cały wieczór przeplakalam i rano też
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:U nas strzelali krótko, koty prawie nie zauważyły, bo spały snem sprawiedliwego. Tylko Mini się interesowała, nawet chyba zerkała przez okno balkonowe![]()
Dobrze, że już po Sylwestrze!
Zdrowego Nowego Roku!
Anna2016 pisze:Jedz Sabciu, proszę.....![]()
![]()
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla kocich Przyjaciół.
dla mnie nie ma żadnego nowego roku, stanelam w 2022, nie jestem w stanie wyobrazić sobie ze Zuzi nie ma, cały wieczór przeplakalam i rano też
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:
To Gina i Pestusia, tak, Ciociu-Babciu? Gina z ulubioną mysią, a Pestusia się przygląda i też chceCiociu-Babciu, trzeba upolować drugą myszkę! Dla Pestusi
![]()
Sabcia
MalgWroclaw pisze:Spokojnego nowego roku, Nowy Rok to tylko 1 stycznia. Spokojnego czasu dla wszystkich!
![]()
![]()
pibon pisze:Wszystkiego najlepszego w 2023. Badzmy wszyscy - duzi i futrzaki - zdrowi, spokojni i szczesliwi.
Niech odejdzie smutek, wyrzuty sumienia, zal, a pozostanie pamiec o naszych kochanych zwierzakach, ktore odeszly. Pamiec o dobrych, wspolnych chwilach i wdziecznosc, ze dane nam bylo spedzic je razem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: crisan, Hana, MB&Ofelia, pibon i 45 gości