pozdrawiam z pracy...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Dziękuję![]()
jak się czujesz Jolu? jak Twoja noga???
Lukasku i Lolo, moc głasków dla Was![]()
Łatka przez 3 dni miała wcierane w futerko hepaxan + probiotyk + nefroactiv + pasta na kłaczki. Dziś dość wcierania, jest bardzo zestresowana, bardzo, antybiotyk na zęba skończyła w niedzielę, dostała go przez 5 dni. Apetyt średni ale sporo pije. Dziś zostawiłam jej hepatiale w odrobinie makreli, w nadziei, że zje....Bardzo sie o nią boję, bardzo bardzo, może na wyrost, ale strach silniejszy niż rozum. Od jakiegoś tygodnia nie ma kocurka w ogródku, Łatka jest tam sama. Zapytam dziś weta czy mogę jej dać Zylkene przez parę dni....o ile będzie chciała to jeść![]()
MaryLux pisze:Witam po zachodzie słońca. Strasznie krótkie te dni, przygnębiające
Anna2016 pisze:Właśnie wróciłam z ogrodka: Łatulka pięknie zjadla wszystko co jej rano zostawiłam![]()
![]()
Jeszcze nieufna jest po 3dniowym wcieraniu pasty na klaki w futerko, ale ładnie wszystko zjadla w ciągu dnia, w tym hepatiale w kawalku makreli:)
U nas nie wieje...
madrugada pisze:Anna2016 pisze:Właśnie wróciłam z ogrodka: Łatulka pięknie zjadla wszystko co jej rano zostawiłam![]()
![]()
Jeszcze nieufna jest po 3dniowym wcieraniu pasty na klaki w futerko, ale ładnie wszystko zjadla w ciągu dnia, w tym hepatiale w kawalku makreli:)
U nas nie wieje...
Świetnie, bardzo się cieszę.
Anna2016 pisze:madrugada pisze:Anna2016 pisze:Właśnie wróciłam z ogrodka: Łatulka pięknie zjadla wszystko co jej rano zostawiłam![]()
![]()
U nas nie wieje...
Świetnie, bardzo się cieszę.
Łatulka pozdrawia Ciocie, cudownie widzieć wylizane miseczki, ufffff
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 29 gości