Chcialam podziekowac za piekne prezenty dla kotkow i dla mnie,choc nie wiem czy sw Mikolaj sie nie pomylił bo z tą grzeczniścią roznie u nas jest
MAU

ATTa
Ciociu MAU jeszcze raz tutaj pieknie dziekuje za paczuche pelną dobra wszelakiego i rozpuszczanie takoż kotów jak i mnie
Wielką niespodzianką mnie Atta uraczyla,wzruszyla mnie tym bardziej,ze ponoć to ja zainspirowalam do tegoż

Jest to bardzo mile,ze te moje wywody nie przechodza bez echa
Kilka zdjec z wyjatkowego,bo samodzielnie wykonanego prezentu,wkrotce postaram sie maly filmik nakrecic znow o junk journalach,ale dzis cjociaz zdjeciami chce sie podzielic i pieknie podziekowac raz jeszcze za prezent-junk journal dla mnie

Bardzo dziekuje za kartki,zyczenia i niespodzianki.Przepraszam ze dopiero teraz ,ale przed wigilia jeszcze mialam pogrzeb chrzestnego a wigilie spedzilam glownie z bolem ,z rodzicami tylko niewiele czasu a wczoraj odsypialam ,gdy zelżyl nieco bol.Niestety nie da sue wybrac dni lepszych kiedy sie chce
Mam nadzieje,ze Was spotkalo wiele radosci i odpoczeliscie troche w te wolne dni zbierajac sily na Nowy Rok

Na dzisiejszy dzie polecam sluchowisko z mojej playlisty"Mala Ksiezniczka"
https://m.youtube.com/watch?v=EPMOZWzD5 ... &index=143