Ale jak o 16 bedzie dzien, a nie noc, to od razu mi lepiej. A juz jak kolo 17-18, to cakjuem fajnie sie czuje wtedy, bo wiosna wisi w powietrzu.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anka1515 pisze:U nas chyba wojewoda wydał zakaz strzelania
Pozdrawiamy , glaskamy
czitka pisze:A u nas zaczęło się strzelanie. Koty wieczorem wszystkie pozamykane w domu z Mami włącznie, mniej więcej do czwartego stycznia szlaban na wieczorne spacery. Same się chowają w domu od kilku dni, i tak nie ma po co do ogrodu wychodzić, bo łapki mokre i pada co chwilę. No ale strzelają
.
To bliżej, to dalej, tak raz na pół godziny mamy petardę w okolicy. Bratu od kilku dni był bardzo dziwny, dwukrotnie umawiałam wizytę u weta, bo nie wiedziałam dlaczego jest taki smutny, pochowany, mniej jadł, a tu święta idą...![]()
No ale co, pójdę i powiem, że kot jest smutny? Taki bardziej milczący, bardziej śpiący, ale reszta ok? Nie miałam pojęcia co mu jest, ale już wiem. Strzelają. Chamy złamane. Hołota. Dzisiaj jakby cisza, Bratu kwitnący. Odwołuję jutrzejszą wizytę o 13-tej. A to dopiero początek zabawy z petardami.
czitka pisze:Kochani, wszystkiego najlepszego!
Dobrych, rodzinnych, spokojnych i pełnych miłości Świąt Bożego Narodzenia!
Dużo zdrowia przede wszystkim i...i żeby było pięknie! Tak w ogóle pięknie. I w szczególe też!
Kochajmy się!
Czitusia, Cosia, Pasio, Bratu i Mami
czitka pisze:No właśnie!
Jako dinozaur forumowy pozwolę sobie taki dzień z mojej młodości![]()
I pamiętam z dzieciństwa, że na choince mieliśmy prawdziwe świeczki przypinane takimi klipsami!
Użytkownicy przeglądający ten dział: magnolia.bb i 15 gości