» Sob gru 17, 2022 22:30 
			Re: Perfumy-na Świąteczne zakupy dla kotków

sama jestem jej ciekawa. Miałam chyba 3 lata- jakoś tak do roku wstecz, gdy nie mogłam żadnych perfum używać, fizycznie nie trawiłam, mdliło mnie, bolała głowa, generalnie źle było.
I  jakoś rok temu przy okazji robienia kipiszu w szafach, porządkowania wszystkich zakamarków zgromadziłam wszystkie swoje zapachy i zaczęłam używać i lepiej lub gorzej, ale wchodziły. Coś na bazarkach kupiłam, część zaadaptowałam- część poszła do ludzi. I dopiero ten post mi przypomniał, że miałam tę Euforie, używałam jej z 5 lat temu, tylko w ramach tych testów dawnych zapachów jakoś nie wpadła mi w łapy. I teraz zaczęłam używać i baaaardzo mi lezy, więc tym bardziej jestem ciekawa innego zapachu. 
Mam jeszcze coś Kleina - chyba Sheer Beauty Essence ( tzn Sheer Beauty na bank, ale taka fioletowa wersja )  i też bardzo ten zapach lubiłam, tylko odpadł mi koreczek od sprayu i nie wiem, jak zapach wydostać- w sensie, żeby można było nadal psikac, Ale wyraźnie, ten Klein w miarę mi leżał kiedyś, skoro 2 zapachy miałam, to rzadkość u mnie.