lucas 2014 pisze:"Walnalem"dzisiaj Duzemu do lozka. Na koldre w czasie gdy Duzy spal (Duzy jest chory, na L-4).
Lucas
Duza nie wie co robic![]()
![]()
Ojej, Lucasku...
A jak było pod nieobecność Lola? Gdzie lądowały kupale?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lucas 2014 pisze:"Walnalem"dzisiaj Duzemu do lozka. Na koldre w czasie gdy Duzy spal (Duzy jest chory, na L-4).
Lucas
![]()
Lucas
![]()
MaryLux pisze:lucas 2014 pisze:"Walnalem"dzisiaj Duzemu do lozka. Na koldre w czasie gdy Duzy spal (Duzy jest chory, na L-4).
Lucas
![]()
Lucasku, pewnie potrzebujesz więcej zainteresowania Dużych? Ale może nie sygnalizuj tego aż tak drastycznie, bo jeszcze Cię do weta zawiozą!
Lucas
![]()
Erin pisze:Miau dobry!![]()
Tak zapytam, bo od niedawna tu jestem i nie do końca w temacie: czy Łateczka nie nadaje się do wzięcia do domu?
jolabuk5 pisze:lucas 2014 pisze:"Walnalem"dzisiaj Duzemu do lozka. Na koldre w czasie gdy Duzy spal (Duzy jest chory, na L-4).
Lucas
![]()
Ojej, Lucasku...
A jak było pod nieobecność Lola? Gdzie lądowały kupale?
pibon pisze:Oj psiakosc, Lucas noWspolczuje Wam strasznie.
Ja wczoraj akurat odkrylam miejsce na wykladzinie dywanowej za kuweta, gdzie jakis gnojek/ki widocznie leje/a juz od jakiegos czasu. Normalnie sie zastanawiam, czy im domku nie zbudowac drewnianego i niech sobie na dzialce mieszkaja do domu nie wpuszcze. Utoniemy w tych sikach. Szczyle i pchlarze![]()
edit:Nie do konca tak mysle. Ale zla jestem, ot co.
Anna2016 pisze:Nowy bury kot w ogródkuOdważnie podchodzi do Łatki, która się go boi i syczy na niego. Podanego jedzenia nie zjadł.
Nie wygonię bo bardzo zimno, ale wolałabym żeby Łatka ze strachu nie nocowała pod krzakiem w temperaturze -10![]()
![]()
![]()
Zdecydowanie jestem zmęczona opieką nad bezdomnymi kotami i mam dość. Nie chcę nowych kotów. Zajmowałam się nimi, leczyłam, oswajałam, kilka wysterylizowałam na własny koszt, karmiłam przez jakieś 13 lat. Teraz naprawdę już chcę od tego odpocząć, od bezsilności, niemocy itp itd. Łatką opiekować się będę jak tylko potrafię, zrobię dla niej wszystko co tylko mogę i co dla niej będzie miało sens, ale żadnego nowego bezdomniaka nie chcę już, mam dość....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 61 gości