Anna2016 pisze:Łatka nie ma apetytujeszcze tego brakuje.....
Łatka ma apetyt w kratkę. Oby wrócił!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Łatka nie ma apetytujeszcze tego brakuje.....
Anna2016 pisze:Moja Zazulinko kocham Cię bardzo. Bądź szczęśliwa. Zawsze będziesz najważniejszą kotką. Śpij spokojnie Skarbie, do zobaczenia, kocham Cię maleństwo moje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak strasznie pusto, tak bardzo tęsknię
Anna2016 pisze:Moja Zazulinko kocham Cię bardzo. Bądź szczęśliwa. Zawsze będziesz najważniejszą kotką. Śpij spokojnie Skarbie, do zobaczenia, kocham Cię maleństwo moje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Anna2016 pisze:Jak sie czyjecie? Jolu i Kotki?
I Lolo i Lukasek?
Inne zaprzyjaźnione Kotki?
lucas 2014 pisze:Anna2016 pisze:Jak sie czyjecie? Jolu i Kotki?
I Lolo i Lukasek?
Ciociu![]()
![]()
To ja. Lolo. Ciociu jolabuk5 miala racje....![]()
Jeszcze wczoraj wieczorem wrocilem do domu.![]()
![]()
Bylem taki szczesliwy.Polozylem sie na korytarzu i.... wycignolem przed siebie wszystkie lapki i lezalem tak ♥️ bardzo szczesliwy. Duza patrzyla na mnie i laly jej sie lzy. Poznala, ze dla mnie tutaj jest moj domek.
Bylem szczesliwy... na Lucasa nie zwracalem zadnej uwagi i on na mnie tez.
Cala noc przespalem bo... tam gdzie bylem nie zmruzylem oka. Balem sie, ze Duza mnie tam porzuci.![]()
Kocham stare mieszkanie tak jak Lucas i Julis (*).
Staram sie teraz byc jeszcze lepszym kotkiem.
Lolo
jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:Moja Zazulinko kocham Cię bardzo. Bądź szczęśliwa. Zawsze będziesz najważniejszą kotką. Śpij spokojnie Skarbie, do zobaczenia, kocham Cię maleństwo moje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja tu jestem, tylko mnie nie widzisz. Strasznie mi smutno, że tak tęsknisz, że jest Ci źle, a ja nie mogę Cię przytulić, pocieszyć. I nie ma przy Tobie nikogo, kto mógłby to zrobić w moim imieniu... Nawet nie umiem jeszcze wejść do Twego snu, żeby Ci powiedzieć "Do zobaczenia"...
Kiedy zasypiasz, układam się przy Tobie delikatnie, tak jak dawniej. Nie czujesz tego, ale mam nadzieję, że dzięki temu łatwiej zasypiasz. Więcej na razie nie umiem zrobić. Ale jeszcze się nauczę, dla Ciebie, bo bardzo, bardzo Cię Kocham....
Twoja Zazulka
lucas 2014 pisze:Anna2016 pisze:Jak sie czyjecie? Jolu i Kotki?
I Lolo i Lukasek?
Ciociu![]()
![]()
To ja. Lolo. Ciociu jolabuk5 miala racje....![]()
Jeszcze wczoraj wieczorem wrocilem do domu.![]()
![]()
Bylem taki szczesliwy.Polozylem sie na korytarzu i.... wycignolem przed siebie wszystkie lapki i lezalem tak ♥️ bardzo szczesliwy. Duza patrzyla na mnie i laly jej sie lzy. Poznala, ze dla mnie tutaj jest moj domek.
Bylem szczesliwy... na Lucasa nie zwracalem zadnej uwagi i on na mnie tez.
Cala noc przespalem bo... tam gdzie bylem nie zmruzylem oka. Balem sie, ze Duza mnie tam porzuci.![]()
Kocham stare mieszkanie tak jak Lucas i Julis (*).
Staram sie teraz byc jeszcze lepszym kotkiem.
Lolo