Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 22, 2022 17:37 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Nareszcie spanie we własnym łóżku i własnych 4 ścianach Jolu :1luvu:

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Wto lis 22, 2022 17:39 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Zuzia już śpi bezpiecznie blisko Marcelinki [*] na wiosnę - jeśli dożyję - zasadzę coś ładnego w tym kąciku
Nadal nie wierzę że Jej nie ma.
I nie trzymam się. Nie chcę się trzymać.
dziękuję Wszystkim
Ania i Zuzia [*]

Anna2016

Post » Wto lis 22, 2022 17:50 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Anna2016 pisze:Zuzia już śpi bezpiecznie blisko Marcelinki [*] na wiosnę - jeśli dożyję - zasadzę coś ładnego w tym kąciku
dziękuję Wszystkim
Ania i Zuzia [*]

:placz: :placz: :placz:
Aniu, pozwól sobie na żałobę, a potem pomyśl co by chciała Zazulka i Twoja Mama dla Ciebie. <3
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lis 22, 2022 18:30 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Ciociu Jolu, zdrowiej
:201461 :201461 :201461
Kubuś, Klusia i Sylwuś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto lis 22, 2022 20:24 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Anna2016 pisze:Zuzia już śpi bezpiecznie blisko Marcelinki [*] na wiosnę - jeśli dożyję - zasadzę coś ładnego w tym kąciku
dziękuję Wszystkim
Ania i Zuzia [*]

Aniu, masz prawo się nie trzymać, masz prawo rozpadać się na kawałki, przeżywać swój ból. Masz prawo się buntować. To właśnie jest żałoba. Musi upłynąć dużo wody w rzece Elbląg, aż ten ból przyschnie i będzie można z nim żyć. Ale kiedyś ból zejdzie pod powierzchnię, a Ty poskładasz się z tych kawałków w nową Anię. A my Ci tu pomożemy.
Pisz o swoim bólu, pisz o wszystkim czym chciałabyś się z nami podzielić. My jesteśmy z Tobą i Ty bądź z nami. Forum to wielka rodzina.
Aktualny wątek Noliny: viewtopic.php?f=46&t=218357

madrugada

Od: Pon maja 18, 2009 12:01

Post » Wto lis 22, 2022 20:32 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

madrugada pisze:
dziękuję Wszystkim
Ania i Zuzia [*]

Aniu, masz prawo się nie trzymać, masz prawo rozpadać się na kawałki, przeżywać swój ból. Masz prawo się buntować. To właśnie jest żałoba. Musi upłynąć dużo wody w rzece Elbląg, aż ten ból przyschnie i będzie można z nim żyć. Ale kiedyś ból zejdzie pod powierzchnię, a Ty poskładasz się z tych kawałków w nową Anię. A my Ci tu pomożemy.
Pisz o swoim bólu, pisz o wszystkim czym chciałabyś się z nami podzielić. My jesteśmy z Tobą i Ty bądź z nami. Forum to wielka rodzina.

zgadzam się z tymi słowami.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lis 22, 2022 20:34 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Marzenia11 pisze:
madrugada pisze:
dziękuję Wszystkim
Ania i Zuzia [*]

Ja również… Ładnie to madrugada ujęła…
Wątek o Bajce, która dołączyła do Feliksa: viewtopic.php?f=46&t=176799
Wątek o Bezdomniaczce, która się stała Domniaczką Bezią: viewtopic.php?f=46&t=186711
Wątek przedprzedostatni, całego tercetu: viewtopic.php?f=46&t=208290
Nasze Kocie Wierszyki: viewtopic.php?f=8&t=208424

Nul

Od: Śro lis 02, 2016 17:23

Post » Wto lis 22, 2022 20:44 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Nul pisze:
Marzenia11 pisze:
madrugada pisze:
dziękuję Wszystkim
Ania i Zuzia [*]

Ja również… Ładnie to madrugada ujęła…

Nul, Ty pięknie pożegnałaś wierszami i Zunię i Dropsa...

madrugada

Post » Wto lis 22, 2022 21:00 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Czitka, MB&Ofelia, Aneczko, Kubusiu, Klusiu, Sylwusiu :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tak, to prawda, nie ma to jak własne 4 ściany! :ok:

Madrugada pięknie i mądrze napisała o żałobie i o pomocy. Aneczko, będziemy z Tobą i będziemy pamiętać o Zuni, a Ty zadbasz, aby jej zakątek był piękny.
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Wto lis 22, 2022 21:47 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Dziękuję.....

Anna2016

Post » Wto lis 22, 2022 22:26 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Zajrzałam tu i widzę, że też żałoba :( bardzo, bardzo mi przykro :cry:
Ja też nie mogę pogodzić się i pozbierać po śmierci Karmelka :placz:

Jolu dziękuję Ci że jesteś też u mnie i wspierasz.
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Wto lis 22, 2022 22:37 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Jestem i ja. Straszny ten czas.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto lis 22, 2022 23:31 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Annaa pisze:Zajrzałam tu i widzę, że też żałoba :( bardzo, bardzo mi przykro :cry:

Annaa, przykro mi z powodu straty. Karmelku [*].
Współczuję, przytulam.

madrugada

Post » Śro lis 23, 2022 1:38 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Annaa pisze:Zajrzałam tu i widzę, że też żałoba :( bardzo, bardzo mi przykro :cry:

Ja Ci też dziękuję. :1luvu:
Wstrząsajace, że koty odchodzą, a weci nie potrafią nawet ustalić przyczyny. Zunia była schorowana, ale nic nie wskazywało, że tak nagle może nastapić koniec. :( Też nie znamy przyczyny.
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Śro lis 23, 2022 7:42 Re: Moje koty Sabcia Usia Calinka Mini i Kitka. Zazulka [*]

Jak Jolu po pierwszej nocy z powrotem w domu? :)

Nie chce żeby życie się 'ulozylo'. To jest bardzo ważne. Ono nie ma prawa nigdy wrócić do normalności, postaram się o to żeby czas nie zamydlił mi oczu, żebym nigdy nie przestała czuć bólu straty i samotności. Dzień w którym poczuje choć odrobinę radości będzie bardzo niedobrym dniem,on nie ma prawa nadejść.
Nagle pieniądze przestały być potrzebne, nie ma po co tak o nie zabiegać. Wcześniej potrzebowałam kasy dla Zuzi i w ogóle na lepsze życie. Ze zdumieniem odkrywam że mi przestało zależeć na lepszym życiu a szczególnie na pieniądzu. Nie ma po co o nie się starać.

Anna2016

[poprzednia][następna]