Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Blue pisze:Jolu - kciuki ściśnięte aż do granic miasta zliwosci! Powodzenia!
Jeśli płyn ładnie schodzi to nie ma się co szarpać by go pobierać jeśli będzie go już niewiele, warto dokładnie obejrzeć flaczki w USG i dokładniej przyjrzeć się sercu choćby w RTG na początku. Bo może być że kota po prostu te kroplówki doszczętnie zalały. Coś do dodatkowego sie dzieje że ten proces przybrał aż takie rozmiary w brzuszku, ale
Anna2016 pisze:Blue pisze:Jolu - kciuki ściśnięte aż do granic miasta zliwosci! Powodzenia!
Jeśli płyn ładnie schodzi to nie ma się co szarpać by go pobierać jeśli będzie go już niewiele, warto dokładnie obejrzeć flaczki w USG i dokładniej przyjrzeć się sercu choćby w RTG na początku. Bo może być że kota po prostu te kroplówki doszczętnie zalały. Coś do dodatkowego sie dzieje że ten proces przybrał aż takie rozmiary w brzuszku, ale
Dziękuję za pamięć Blue, nie będę się rozpisywać na wątku Joli, teraz - kiedy Jola w szpitalu![]()
![]()
, wetka zaleciła olejek cbd - okazuje się że kot tego nie lubi, zgodnie z zaleceniem dałam na próbę 2 krople do pyszczka, potem rano kupa była taka sobie, wyraziłam wetce wątpliwość że może olej jako tłusty nie służy kotu czy mogę zacząć od małej dawki niż zalecona (8) dostałam odpowiedź ze dawki są ustalone w jakimś celu a kupa jest ok. No to dałam wieczorem więcej tych kropel (i tak na oko bo wtarte w pyszczek do zlizania) no to rano w kuwecie placek i gorszy apetyt. Czy to CBD występuje w innej postaci niż w oleju??? Coraz gorzej dogaduję się z wetką. Coraz bardziej czuję się naciągana na koszty: przez 2 tygodnie zostawiłam u niej już całą miesięczną pensję. Gdyby był efekt, gdyby kot poczuł się lepiej to pal licho. Ale efektu nie ma, kot nadal słabo je a ja bezradna, zryczana i bez pieniędzy. Po furosemidzie przestała więcej pić i więcej sikać. Do d..y to wszystko, przepraszam.
Anna2016 pisze:mir.ko, o to chodzi że NIE sika więcej po furosemidzie
Anna2016 pisze:
Dziękuję za pamięć Blue, nie będę się rozpisywać na wątku Joli, teraz - kiedy Jola w szpitalu
MalgWroclaw pisze:Anna2016 pisze:
Dziękuję za pamięć Blue, nie będę się rozpisywać na wątku Joli, teraz - kiedy Jola w szpitalu
Wątpię, żeby Jola miała coś przeciwko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 26 gości