Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lucas 2014 pisze:Dobry wieczor ❤️
bylem o 11:00 u weterynarza na kontroli. "Pozostalosci"po wyrwanych zabkach goja sie wzorowo.
![]()
Zostalem dzis znow bardzo dokladnie przeadany (nawet z tym termometrem w zakazanaczesc ciala...).
Efekt ponad dwudziesto minutowych badan... Zaden ze specjalistow nie wie dlaczego dalej mam wyplyw z oka i nosa z dodatkiem charczenia. CT. Gojenie po OP
.
Moj nosek jest drozny. Kazda z moich dziurek od nosa jest![]()
Specjalisci rozlozyli rece, sa bezsilni... Nie mam zadnych bakterii, wirusow, zmian...
Teraz![]()
![]()
![]()
Poprzedni weterynarz powiedzial, ze musimy byc cierpliwi bo dopiero po miesiacu moga byc zmiany. Dzisiaj weterynarz... sam byl rozczarowany.![]()
Lolo
Kocham tego kociego faceta z rozowym noskiem i jest mi wszystko jedno czy bedzie "siakal czy nie".
Lucas 2014
Nul pisze:Zazulko, nie pisałam, bo tylko podczytywałam, ale teraz napuszę, że śliczna jesteś! Jak zawsze
Anna2016 pisze:Miau Ciociu Jolu miziam Cię mocno mocno i w to bolące Twoje kolano trykam lekko łepkiem![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zazulka
MB&Ofelia pisze:Wjecie wy co? Co się u nas wczoraj działo? No okropeczność, jak nas Duża wystrachnęła! Ganiała za Małą Ciorną, Ciorna uciekała, ja na wszelkiego wypadka też, Ciorna uciekła tam gdzie ja i musiałam na nią nasykać. A późmniej Duża i tak złapnęła Ciorną! I oderwała jej od futerka na dupince kupala, co się tam złapnął i nie chciał puścić.
No zamięszanie było okropeczne.
A późmniej Ciorna dostała tuszczu do amciu. Bo Duża mówi że jak w amciu jezd za mało tuszczu to kupalki Ciornej nie chcą ładmnie wyleźć do kuwetku ino się jej czymają. A ja nie mogę amciać dużo tuszczyku i Ciorna ma problema.
Niech se Ciorna amcia tuszcza, ja dostałam dzisiaj mniamuśną puszeczku!![]()
Książniczka Ofelja
Użytkownicy przeglądający ten dział: włóczka i 43 gości