"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...
Nosia chwile przed wypuszczeniem na dzialke... A tymczasem podczas wymiany informacji dzisiaj nt kotow na dzialkach p Ola pisze tak: Są miejsca karmienia pani Marzeno gdzie kotom rzuca się ości kości , chleb z dżemem co tylko jest w domu niepotrzebne.Tak jest właśnie w miejscu karmienia przy studni. Ja dowiedziałam się o nim 2 lata temu dopiero i od tego czasu tam jeżdżę też im coś wrzucić do misek lepszego. A to miejsce gdzie ludzi jest dużo, przy samej głównej drodze działkowej , każdy patrzy a nie reaguje. Przerazajace..
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...
Po wniknięciu i dopytaniu o sytuacje kotow z sektora 3 okazalo sie, ze sa regularnie, nawet codziennie karmione a te opisy o osciach i kościach to po prostu tak sie dzieje, ze ludzie wrzucaja kotom taki syf, co kazdy zna z wlasnego doświadczenia. Ufff, kamien z serca, bo sie zastanawialam jak zorganizowac dla nich pomoc..
Zaktualizowałam rozliczeniowy post uwzględniając wpływy z wszystkich bazarków, Szymkowej i moich jakie były zrobione w tym roku. Nie zapłaciłam jeszcze za sterylkę Nosi, więc nie ma jej w rozliczeniu. Za leczenie i pobyt Balbinki w szpitaliku wstawię fakturę, ale nie uwzględniam jej w rozliczeniu, gdyż całośc kwoty została uzbierana na zrzutce.
Wszystkim z serca baaardzo dziękuję za każda, najdrobniejszą, nie tylko finansową, pomoc.