Atta pisze:Znajoma będzie testować 61a. Rozświetlający krem BB 5w1 (Nutraeffects)
Dziękuję
odłożone 
Atta pisze:Znajoma będzie testować 61a. Rozświetlający krem BB 5w1 (Nutraeffects)
odłożone 

Atta pisze:ametyst55 pisze:Atta pisze:ametyst55 pisze:Zapraszam na zakupyna "pokładzie " mam teraz o 4 ogonki więcej.
Hmm.. który kot się okocił
![]()
Rodzinka od "sąsiadki"kotka po kastracji i dwa 4-miesięczne kocurki ( jej pociechy) zajmują jedną łazienką bo są przeziębione.
Niestety będą wypuszczone jak się doleczą. Myślałam, że będą miały dom, ale niestety nic z tego nie wyszło.
I mały Fifi (około 9 tygodni) przejęty od znajomej karmicielki, też się leczymy bo przyszedł mocno zasmarkany. Już myślałam, że wyszliśmy na prostą, ale teraz znowu mieliśmy nawrót katarku
A to małe zostaje u Ciebie? Czy w ogóle wszystkie na przechowalnie
strasznie mi przypadł do serca bo przypomina Maksia 

Atta pisze:I co to z tego wszystkiego będzie

ametyst55 pisze:Zapraszam na zakupyprzeceniłam zakupy czerwcowe i lipcowe
![]()
Wkrótce nowa dokładka
Atta pisze:ametyst55 pisze:Zapraszam na zakupyprzeceniłam zakupy czerwcowe i lipcowe
![]()
Wkrótce nowa dokładka
Dopiero przekazałam pełną listę dalej. Bez szaleństw!![]()
Tymczasem do koszyka towar nr56 oraz 99
odłożone 

do końca tygodnia postaram się wystawić . Mam też do wystawienia nowe ciuszki głównie sukienki , ale to raczej na osobnym bazarku.

ametyst55 pisze:Zapraszam na zakupy
Przyszła paczuszkado końca tygodnia postaram się wystawić . Mam też do wystawienia nowe ciuszki głównie sukienki , ale to raczej na osobnym bazarku.
Atta pisze:ametyst55 pisze:Zapraszam na zakupy
Przyszła paczuszkado końca tygodnia postaram się wystawić . Mam też do wystawienia nowe ciuszki głównie sukienki , ale to raczej na osobnym bazarku.
Sukienki letnie czy zimowe? Byle nie w rozmiarze na szprotkę, bo znów zostanie mi ogladanie

Koki-99 pisze:Poproszę 79 i 112a. I na razie niech leżą. I jeszcze z darmowych tą szminkę 9f.
odłożone 

została mi do wystawienia kolorówka , jest sporo szminek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości