Poszukiwany kocurek w celu dokocenia Katowiczanki

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lip 21, 2005 8:10

Kochani!!! musze isc dzis do weta z moja Kotku. a od 13 reinstaluja mi komputer i nie bede mogła sie z wami porozumieć.wobec tego podaje numery telefonów.dom;032 2582534,kom 0 606 690 614.w sprawie Homerka rzecz jasna.
Gość

Post » Czw lip 21, 2005 22:24

No nie...
Czytam i uwierzyć nie mogę...
Mariameczko wielgachny cmokas dla Cię!!
Nie bój się kochana nie ma czego :) Kurde, ale się cieszę!!
Niesamowite!!
Gość

Post » Czw lip 21, 2005 22:25

Anonymous pisze:No nie...
Czytam i uwierzyć nie mogę...
Mariameczko wielgachny cmokas dla Cię!!
Nie bój się kochana nie ma czego :) Kurde, ale się cieszę!!
Niesamowite!!

No ładnie, to ja byłam... nie mam pojęcia czemu tak :?

Malka

Od: Śro cze 01, 2005 17:58

Post » Czw lip 21, 2005 22:49

malka, bo sie nie zalogowalas :lol:

Bella

Od: Nie cze 19, 2005 19:44

Post » Pt lip 22, 2005 7:30

moi drodzy.czekam juz drugi dzień na jakis Wasz ruch w sprawie Homerka .podałam na siebie wszystkie namiary wysłałam maila i zostawiłam wiadomosc na gadu ,osobie która mi wskazano.nie doczekałam sie zadnego odzewu.rozumiem że na wydaniu Homerka nie zależy Wam szczególnie i dlatego tak trudno sie dogadać.Mój dom tez wymaga organizacji i nie jestem w stanie spędzac czasu pomiędzy telefonem a komputerem.mam troszke innych zajęć .Homerek pewnie znajdzie dom jak Państo już znajdziecie czas na jego szukanie.Przykro mi i szukam w innym żródle.
Gość

Post » Pt lip 22, 2005 7:45

Anonymous pisze:moi drodzy.czekam juz drugi dzień na jakis Wasz ruch w sprawie Homerka .podałam na siebie wszystkie namiary wysłałam maila i zostawiłam wiadomosc na gadu ,osobie która mi wskazano.nie doczekałam sie zadnego odzewu.rozumiem że na wydaniu Homerka nie zależy Wam szczególnie i dlatego tak trudno sie dogadać.Mój dom tez wymaga organizacji i nie jestem w stanie spędzac czasu pomiędzy telefonem a komputerem.mam troszke innych zajęć .Homerek pewnie znajdzie dom jak Państo już znajdziecie czas na jego szukanie.Przykro mi i szukam w innym żródle.

Spokojnie, nie rezygnuj tak szybko :( Osoby, które mają na wydanie koty też nie siedzą przy kompie cały czas, zajmują się kotami i nie zawsze mogą natychmiast reagować.
Homerek to taki ładny kot, poczekaj jeszcze trochę na kontakt...
Shemesh

Shemesh

Od: Czw kwi 22, 2004 19:53

Post » Pt lip 22, 2005 10:00

No to ładnie :roll:

Ludzie odezwijcie sie do Marysi, nooooo
Obrazek

becik

Od: Czw cze 03, 2004 15:16

Post » Pt lip 22, 2005 10:31

Bella pisze:malka, bo sie nie zalogowalas :lol:

Łoj..! Nie bądź taka pewna ;) Mój komp robi mi różne dziwne niespodzianki :? Już mam go serdecznie dość!

Marysiu cierpliwości... wszystko będzie git ;)

Malka

Od: Śro cze 01, 2005 17:58

Post » Pt lip 22, 2005 10:42

Już sie wszystko wyjaśniło i jest ok
Obrazek

becik

Od: Czw cze 03, 2004 15:16

Post » Pt lip 22, 2005 10:48

dobrze juz jest ok.homerek może przyjechac do mnie dopiero w przyszły piatek.
Gość

Post » Pt lip 22, 2005 10:53

Anonymous pisze:dobrze juz jest ok.homerek może przyjechac do mnie dopiero w przyszły piatek.

Cieszę się, że Homerek będzie miał nowy domek :)
Shemesh

Shemesh

Od: Czw kwi 22, 2004 19:53

Post » Pt lip 22, 2005 11:21

Anonymous pisze:moi drodzy.czekam juz drugi dzień na jakis Wasz ruch w sprawie Homerka .podałam na siebie wszystkie namiary wysłałam maila i zostawiłam wiadomosc na gadu ,osobie która mi wskazano.nie doczekałam sie zadnego odzewu.rozumiem że na wydaniu Homerka nie zależy Wam szczególnie i dlatego tak trudno sie dogadać.Mój dom tez wymaga organizacji i nie jestem w stanie spędzac czasu pomiędzy telefonem a komputerem.mam troszke innych zajęć .Homerek pewnie znajdzie dom jak Państo już znajdziecie czas na jego szukanie.Przykro mi i szukam w innym żródle.

Doczytałam teraz...

Wydawało mi się zawsze, że to osoba, która chce wziąć kota, jeśli jej na konkretnym kocie zależy, kontaktuje się BEZPOŚREDNIO z osobą, od której chce go wziąć, by porozmawiać i ustalić szczegóły adopcji.

Wcześniej już uprzedzałam, że nie ma mnie na GG :( , a żaden mail do wczorajszego wieczora do mnie nie dotarł. Mój mail to ryska@miau.pl
Dopiero dziś zdecydowałaś się zadzwonić.
Przecież nie porozumiemy się telepatycznie. :)
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pt lip 22, 2005 13:05

koniec.sprawa zakończona i zamknieta.Jedo wielkie nieporozumienie i niewiedza.Ludziki! ja czekam tu Ryska czeka tam i niewiadomo o co chodzi w tym całym galimatiasie.juz nie będe pisac co wiedziałam a czego nie i kiedy.pozdrawiam.do zobaczenia w piatek..
Gość

Post » Pt lip 22, 2005 13:25

w takim razie prosimy o zamkniecie watku

Bella

Od: Nie cze 19, 2005 19:44

Post » Nie cze 15, 2008 13:24

Mam do oddania kota szrego(jak z reklamy whiskas), ma rok , jest bezdomny-zimą spał pod maskami aut, wiec kwalfikuje się pod określenie"bidka". Mieszka w częstochowie.

elwira zięba

Od: Pon maja 26, 2008 20:16

[poprzednia]