Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nul pisze:Firma trafiła z rozmiarem pudła!
mir.ka pisze:W Dolinie Noteci jeszcze jest promocja tej suszonej karmy i przy zamówieniu jednego kilogramowego opakowania dorzucają drugie gratis. Zamówiłam im tym razem dorsza i dotychczas gratis był taki sam, ale tym razem dali jagnięcinę, której nie miałam zamiaru zamawiać, tak jak i kaczki, bo moje koty za tymi smakami nie przepadają, ale cóż jak to mówią - darowanemu koniowi.... Postanowiłam nawet jej nie otwierać i nie sprawdzać czy moje koty będą ją jadły tylko zawiozę do Nadziei, niech ją bezdomne kotki zjedzą.
Nul pisze:Dobrze, że ktoś skorzysta!
mir.ka pisze:W Dolinie Noteci jeszcze jest promocja tej suszonej karmy i przy zamówieniu jednego kilogramowego opakowania dorzucają drugie gratis. Zamówiłam im tym razem dorsza i dotychczas gratis był taki sam, ale tym razem dali jagnięcinę, której nie miałam zamiaru zamawiać, tak jak i kaczki, bo moje koty za tymi smakami nie przepadają, ale cóż jak to mówią - darowanemu koniowi.... Postanowiłam nawet jej nie otwierać i nie sprawdzać czy moje koty będą ją jadły tylko zawiozę do Nadziei, niech ją bezdomne kotki zjedzą.
jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:W Dolinie Noteci jeszcze jest promocja tej suszonej karmy i przy zamówieniu jednego kilogramowego opakowania dorzucają drugie gratis. Zamówiłam im tym razem dorsza i dotychczas gratis był taki sam, ale tym razem dali jagnięcinę, której nie miałam zamiaru zamawiać, tak jak i kaczki, bo moje koty za tymi smakami nie przepadają, ale cóż jak to mówią - darowanemu koniowi.... Postanowiłam nawet jej nie otwierać i nie sprawdzać czy moje koty będą ją jadły tylko zawiozę do Nadziei, niech ją bezdomne kotki zjedzą.
Słusznie!
jolabuk5 pisze:To w prezencie muszą być przytulanki i mizzianki![]()
![]()
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:To w prezencie muszą być przytulanki i mizzianki![]()
![]()
One i tak są, ale w urodziny postaram się jej dać w większej ilości![]()
![]()
![]()
A wtedy moze mi i pysio nadstawi do cmoknięcia :mrgreen:
Gosiagosia pisze:Znalazłam na Fb
Nul pisze:Gosiagosia pisze:Znalazłam na Fb
I podgląda mnie w moim wc! I jeszcze trofea podkrada…
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia i 16 gości