Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alessandra pisze:Dobry na dzien, kochani, zapraszam na moje wypociny filmikowe na you tube . Dzis pierwszy filmik i jak zapytacie jak to zrobiłam, to nijak nie wiem , ale jakos poszło![]()
Kto ma konto i może , serdecznie zapraszam do subskrypcji , pomoze , a przynajmniej tak mysle, troche rozwinąć sklepik. Póki co porażka, poczta polska kłamie w monitoringu, przesyłki nei dochodzą, oczywiscie nikt nic nie wieawantura od kupującej aby pieniadze zwrocic. Super interes, ani kocyków, ani kasy a ktoś sobie ukradł.Etsy zabiera 20% od sprzedazy i podatek zapłaciłam. Po prostu miodzio. Zastanawiam sie kim są ci, co tak pieją jak cudownie sie sprzedaje na etsy. A moze to ja tak mam, ja ze wszystkim... Po prostu wyc sie chce, w jakim kraju zyjemy.
![]()
Ech, znów jak tu wleże to tylko kłopoty Wam zostawiam, a mówiłam, ze sobie pójdę..![]()
Ale póki co filmik zostawię, dzis pokazuje dziennik smieciowy.
https://www.youtube.com/watch?v=0hoUq0FtkqU
Idea bardzo mi sie podobała, dopóki azjaci z tego znów g nie zrobili.
Idea była taka , aby nie wyrzucac starych ścinków gazet, kartek , etc , zróbmy z tego unikatowe pamiętniki, notesy chociazby do zapisów przepisów kulinarnych , notatek o kotach czy innych.
Wkrótce pokaże Wam taki dziennik który zrobiłam z pamiątek od Was uzbieranych przez te wszytskie lata na miau
mir.ka pisze:alessandra pisze:Dobry na dzien, kochani, zapraszam na moje wypociny filmikowe na you tube . Dzis pierwszy filmik i jak zapytacie jak to zrobiłam, to nijak nie wiem , ale jakos poszło![]()
Kto ma konto i może , serdecznie zapraszam do subskrypcji , pomoze , a przynajmniej tak mysle, troche rozwinąć sklepik. Póki co porażka, poczta polska kłamie w monitoringu, przesyłki nei dochodzą, oczywiscie nikt nic nie wieawantura od kupującej aby pieniadze zwrocic. Super interes, ani kocyków, ani kasy a ktoś sobie ukradł.Etsy zabiera 20% od sprzedazy i podatek zapłaciłam. Po prostu miodzio. Zastanawiam sie kim są ci, co tak pieją jak cudownie sie sprzedaje na etsy. A moze to ja tak mam, ja ze wszystkim... Po prostu wyc sie chce, w jakim kraju zyjemy.
![]()
Ech, znów jak tu wleże to tylko kłopoty Wam zostawiam, a mówiłam, ze sobie pójdę..![]()
Idea była taka , aby nie wyrzucac starych ścinków gazet, kartek , etc , zróbmy z tego unikatowe pamiętniki, notesy chociazby do zapisów przepisów kulinarnych , notatek o kotach czy innych.
Wkrótce pokaże Wam taki dziennik który zrobiłam z pamiątek od Was uzbieranych przez te wszytskie lata na miau
oj tam, oj tam, a niby to gdzie pójdziesz się wyżalić? tylko miau Cie zrozumie i wesprze chociaż wirtualnie
alessandra pisze:mir.ka pisze:alessandra pisze:Dobry na dzien, kochani, zapraszam na moje wypociny filmikowe na you tube . Dzis pierwszy filmik i jak zapytacie jak to zrobiłam, to nijak nie wiem , ale jakos poszło![]()
![]()
oj tam, oj tam, a niby to gdzie pójdziesz się wyżalić? tylko miau Cie zrozumie i wesprze chociaż wirtualnie
Oj tak, To szczera prawda Mireczko![]()
MAU pisze:Olu![]()
![]()
i dla Footerek
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Piękny dziennik , ale najbardziej podoba mi się ten czarny , mroczny , idealny do mojego obecnego nastroju i samopoczucia.
MAU pisze:Jest naprawdę wyjątkowy, magiczny i jedyny w swoim rodzaju.
Budzi niepokój , grozę ale i fascynację i zauroczenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 247 gości