Nul pisze:Lolo, życzę Ci zdrowia! Lu asowi również, rzecz jasna.
No i wszystkim…
Dziękujemy wszyscy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nul pisze:Lolo, życzę Ci zdrowia! Lu asowi również, rzecz jasna.
No i wszystkim…
lucas 2014 pisze:jolabuk5 pisze:Lolusiu, Sabcia juz kilka lat jest na sterydzie vecort i dobrze sie czuje, z Tobą też tak będzie, zobaczysz,![]()
![]()
![]()
Czesc Jolu![]()
Mam nadzieje, ze bede mogla mu jakos pomoc. Bede pewnie miec mnostwo pytan. Daje Lolo na razie czas na poczucie sie u siebie. Feliway Friends chyba zadzialal. Mialam tylko 2 tygodnie urlopu i musialamjuz wczesniej skonczyc izolacje. Co dziwne Lucas chyba nie wiedzial, ze w domu od prawie tygodnia jest inny kot. Gdy zobaczyl Lola to... otworzyl (doslownie) pyszczek, mial oczy jak "piec zlotych" i siedzial z taka mina pol godziny. Lolo po kwadransie... probowal zrobic "noski noski" ale zostal osyczany.
![]()
Nie musza byc przyjaciolmi ...
Pozdrawiam.
Beata... i znow kotki dwa.![]()
lucas 2014 pisze:jolabuk5 pisze:lucas 2014 pisze:Anna2016 pisze:Miau ciociu pibon, zdrowiej i odpoczywaj ile się da, trzymam łapki za pomyślność w nowej pracy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Miau, Ciociu Jolu, zastrzyk ma być jutro, brrrr a we wtorek.....![]()
![]()
jazda do pani wet na badanie krwi
![]()
![]()
![]()
miaumiziam mocno
Zunia
Dziękuję bardzo za ciepłe myśli - Łateczka dostaje 3 x dziennie saszetkę którą zjada tak 1/2 - 3/4 więc ładnie je, wieczorem wypija trochę jogurtu z wodą, nadal ostrożna a ja nie chcę je spłoszyć bo jak ostrożna to zaraz się czegoś przestraszy - nakładam i odsuwam się z metr, dwa, teraz wieczorem dała się lekko dotknąć w łepek, ale nie więcej. Nie nalegam. Dostaje codziennie około 1/5 kapsułki Kreonu. Niech je i szybciutko nadrabia ciałko i tłuszczyk bo ziiiimne noce są![]()
Kciuki za Lukaska i za Lolo![]()
![]()
![]()
Kciuki za zdrowie Jolu![]()
![]()
![]()
Naprawde, to wygladam tak...
Jestem chudym i ... chorym kotkiem.![]()
![]()
Lolo
Jesteś bardzo pięknym kotkiem, Lolusiu
A na co chorujesz?
Ciociu![]()
Mam podobno zwezenie kanalu ocznego przez co mam zawsze wydzieline z oka, gdy oddycham "charcze", mam "nadrzerki" w pyszczku i na zewnatrz, podobnobardzo nieladnie pachnie mi z pyszczka, mam lysa skore na nozce... i pare innych problemow.
Duza obiecala nie robic mi na razie stresu. W domku tymczasowym bylem "na sterydach".
Pozdrawiam. Kotek Lolo
lucas 2014 pisze:jolabuk5 pisze:Lolusiu, Sabcia juz kilka lat jest na sterydzie vecort i dobrze sie czuje, z Tobą też tak będzie, zobaczysz,![]()
![]()
![]()
Czesc Jolu![]()
Mam nadzieje, ze bede mogla mu jakos pomoc. Bede pewnie miec mnostwo pytan. Daje Lolo na razie czas na poczucie sie u siebie. Feliway Friends chyba zadzialal. Mialam tylko 2 tygodnie urlopu i musialamjuz wczesniej skonczyc izolacje. Co dziwne Lucas chyba nie wiedzial, ze w domu od prawie tygodnia jest inny kot. Gdy zobaczyl Lola to... otworzyl (doslownie) pyszczek, mial oczy jak "piec zlotych" i siedzial z taka mina pol godziny. Lolo po kwadransie... probowal zrobic "noski noski" ale zostal osyczany.
![]()
Nie musza byc przyjaciolmi ...
Pozdrawiam.
Beata... i znow kotki dwa.![]()
madrugada pisze:Wszystkim kotkom i ich ludziom życzymy zdrowia i fajnego tygodnia
SabaS pisze:Jolu a próbowałaś dawać pudding gimcat? Jest w zoo+ nawet na punkty. Moje się tym zajadają, jogurt jużnie jest ich zdaniem tak dobry.
Niezmiennie mnóstwo kciuków za zdrowie futerek i ich Dużych. Czytam, ale wiecznie brak czasu na pisanie, choć i u mnie spore zmiany
SabaS pisze:Jolu a próbowałaś dawać pudding gimcat? Jest w zoo+ nawet na punkty. Moje się tym zajadają, jogurt jużnie jest ich zdaniem tak dobry.
Niezmiennie mnóstwo kciuków za zdrowie futerek i ich Dużych. Czytam, ale wiecznie brak czasu na pisanie, choć i u mnie spore zmiany