Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Lolo, jesteś kochany i zaopiekowany.
lucas 2014 pisze:Anna2016 pisze:Miau ciociu pibon, zdrowiej i odpoczywaj ile się da, trzymam łapki za pomyślność w nowej pracy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Miau, Ciociu Jolu, zastrzyk ma być jutro, brrrr a we wtorek.....![]()
![]()
jazda do pani wet na badanie krwi
![]()
![]()
![]()
miaumiziam mocno
Zunia
Dziękuję bardzo za ciepłe myśli - Łateczka dostaje 3 x dziennie saszetkę którą zjada tak 1/2 - 3/4 więc ładnie je, wieczorem wypija trochę jogurtu z wodą, nadal ostrożna a ja nie chcę je spłoszyć bo jak ostrożna to zaraz się czegoś przestraszy - nakładam i odsuwam się z metr, dwa, teraz wieczorem dała się lekko dotknąć w łepek, ale nie więcej. Nie nalegam. Dostaje codziennie około 1/5 kapsułki Kreonu. Niech je i szybciutko nadrabia ciałko i tłuszczyk bo ziiiimne noce są![]()
Kciuki za Lukaska i za Lolo![]()
![]()
![]()
Kciuki za zdrowie Jolu![]()
![]()
![]()
Naprawde, to wygladam tak...
Jestem chudym i ... chorym kotkiem.![]()
![]()
Lolo
madrugada pisze:jolabuk5 pisze:Jak dobrze czytać, że Łatka je! Dobrze, że jej nie narzucasz bliskości, musi się znowu przekonac, że nic jej nie grozi!![]()
Zuniu, też dziś miałam kłujaTeraz 2 tygodnie przerwy!
![]()
Sabcia
A czemu Sabcia dostaje zastrzyki?
jolabuk5 pisze:madrugada pisze:jolabuk5 pisze:Jak dobrze czytać, że Łatka je! Dobrze, że jej nie narzucasz bliskości, musi się znowu przekonac, że nic jej nie grozi!![]()
Zuniu, też dziś miałam kłujaTeraz 2 tygodnie przerwy!
![]()
Sabcia
A czemu Sabcia dostaje zastrzyki?
Sabcia miała wielkie zmiany pod językiem i podejrzenie chłoniaka, nie mogła jeść, tylko pasty miamorka, wszystko ją urażało. Od tego czasu jest na vecorcie, próbowałam odstawić, ale się pogarszało, więc daję regularnie.
jolabuk5 pisze:lucas 2014 pisze:Anna2016 pisze:Miau ciociu pibon, zdrowiej i odpoczywaj ile się da, trzymam łapki za pomyślność w nowej pracy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Miau, Ciociu Jolu, zastrzyk ma być jutro, brrrr a we wtorek.....![]()
![]()
jazda do pani wet na badanie krwi
![]()
![]()
![]()
miaumiziam mocno
Zunia
Dziękuję bardzo za ciepłe myśli - Łateczka dostaje 3 x dziennie saszetkę którą zjada tak 1/2 - 3/4 więc ładnie je, wieczorem wypija trochę jogurtu z wodą, nadal ostrożna a ja nie chcę je spłoszyć bo jak ostrożna to zaraz się czegoś przestraszy - nakładam i odsuwam się z metr, dwa, teraz wieczorem dała się lekko dotknąć w łepek, ale nie więcej. Nie nalegam. Dostaje codziennie około 1/5 kapsułki Kreonu. Niech je i szybciutko nadrabia ciałko i tłuszczyk bo ziiiimne noce są![]()
Kciuki za Lukaska i za Lolo![]()
![]()
![]()
Kciuki za zdrowie Jolu![]()
![]()
![]()
Naprawde, to wygladam tak...
Jestem chudym i ... chorym kotkiem.![]()
![]()
Lolo
Jesteś bardzo pięknym kotkiem, Lolusiu
A na co chorujesz?
Gosiagosia pisze:Czytam i same smutne wieści.
Mocno trzymam kciuki za zdrowie naszych futerek.![]()
![]()
jolabuk5 pisze:Lolusiu, Sabcia juz kilka lat jest na sterydzie vecort i dobrze sie czuje, z Tobą też tak będzie, zobaczysz,![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 79 gości