Panowie L - chyba idzie ku dobremu?
Usiu, doczytałam o podkradaniu chrupek - oj, kochanie…
I cudnie, że jest DT dla kotełków!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Dzis po 12 godzinach od podania insuliny Usia miała cukier 115. Odczekałam jeszcze 4 godziny i podałam insulinę przy cukrze 290. Ciekawe, czemu insulina starcza na dłużej. Czyżby mała remisja?
Poza tym spokój, na szczęście.
Milego weekendu
pibon pisze:Oby Usia dobrze sie czula! Ma uwazna i fachowa opieke![]()
Mam dzis wolny dzien! Przyda sie bardzo bo szok, jak jestem ciagle zmeczona po tym chyba covidziea tu trzeba jeszcze 4 razy w tygodniu cwiczenia na kregoslup robic i to porzadnie. Dzis wlasnie dzien cwiczen, jejku jak mi sie nie chce. Jutro pracuje, wiec nie za duzo tego szczescia odpoczynkowego ale ogromnie, przeogromnie sie ciesze, ze mam prace
I ze kotelki maja sie dobrze.
pibon pisze::1luvu:
Nowa praca! Maja bardzo dlugi proces rekrutacyjny bo to agencja rzadowa.
jolabuk5 pisze:Jak dobrze czytać, że Łatka je! Dobrze, że jej nie narzucasz bliskości, musi się znowu przekonac, że nic jej nie grozi!![]()
Zuniu, też dziś miałam kłujaTeraz 2 tygodnie przerwy!
![]()
Sabcia
jolabuk5 pisze:Jak dobrze czytać, że Łatka je! Dobrze, że jej nie narzucasz bliskości, musi się znowu przekonac, że nic jej nie grozi!![]()
Zuniu, też dziś miałam kłujaTeraz 2 tygodnie przerwy!
![]()
Sabcia
Anna2016 pisze:Miau ciociu pibon, zdrowiej i odpoczywaj ile się da, trzymam łapki za pomyślność w nowej pracy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Miau, Ciociu Jolu, zastrzyk ma być jutro, brrrr a we wtorek.....![]()
![]()
jazda do pani wet na badanie krwi
![]()
![]()
![]()
miaumiziam mocno
Zunia
Dziękuję bardzo za ciepłe myśli - Łateczka dostaje 3 x dziennie saszetkę którą zjada tak 1/2 - 3/4 więc ładnie je, wieczorem wypija trochę jogurtu z wodą, nadal ostrożna a ja nie chcę je spłoszyć bo jak ostrożna to zaraz się czegoś przestraszy - nakładam i odsuwam się z metr, dwa, teraz wieczorem dała się lekko dotknąć w łepek, ale nie więcej. Nie nalegam. Dostaje codziennie około 1/5 kapsułki Kreonu. Niech je i szybciutko nadrabia ciałko i tłuszczyk bo ziiiimne noce są![]()
Kciuki za Lukaska i za Lolo![]()
![]()
![]()
Kciuki za zdrowie Jolu![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Nul, pibon i 77 gości