Wykładzina przy kocie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 25, 2022 6:54 Wykładzina przy kocie

Witajcie. Jak sprawdza się wykładzina podłoga przy kocie?

noora

Od: Pon lut 09, 2015 20:48

Post » Czw sie 25, 2022 7:14 Re: Wykładzina przy kocie

Jeśli pytasz o wykładzinę dywanową, to nie sprawdza się.
Fundacja Pomocy Zwierzętom Kłębek KRS: 0000449181

Jarka

Od: Czw kwi 10, 2008 16:43

Post » Czw sie 25, 2022 7:44 Re: Wykładzina przy kocie

Mam wykładzinę na przedpokoju jak dla mnie super. Teraz są takie wykładziny ze wyglądają naprawdę dobrze. Można dociąć na wymiar więc jak ma Pani małą kuchnie wyjdzie bez łączeń. Tylko polecam nie brać najtańszej, ale wykłądzinę z wytrzymałych materiałów, porządniejszą. Tak aby się nie rysowała.

Polecam szczególnie wykłądziny od firmy Wapol. Bardzo dobra jakość wykonania i duża wytrzymałość.

https://www.wykladzinywapol.pl/wykladziny

Na tej stronie jest ich katalog.
Ostatnio edytowano Pt wrz 09, 2022 7:06 przez banka, łącznie edytowano 1 raz

banka

Od: Czw lip 24, 2014 10:20

Post » Czw sie 25, 2022 10:32 Re: Wykładzina przy kocie

W domu mam wszystko, począwszy od wykładziny dywanowej, sprawdza sie bardzo dobrze, o ile jesteś w stanie odkurzac mieszkanie z kłaczków kilka co najmniej 2 razy w tygodniu,, bo niestety kłaki sie wczepiają w wykładzinę. Jednak kot uwielbia sobie brykac po miekkiej wykładzince. mam tez pcv, spokojnie, pozamiatam, odkurzę raz na tydzien i ok. za to panele winylowe mi sie nie sprawdzaja, bo moja Hrabi juz je porysowała (po raz pierwszy obcięłam pazurki za to).
Żadne niebo nie będzie niebem, jeśli nie powitają mnie w nim moje koty.

Myszorek

Od: Czw sie 08, 2019 8:34

Post » Czw sie 25, 2022 10:33 Re: Wykładzina przy kocie

banka pisze:Mam wykładzinę na przedpokoju jak dla mnie super. Teraz są takie wykładziny ze wyglądają naprawdę dobrze. Można dociąć na wymiar więc jak ma Pani małą kuchnie wyjdzie bez łączeń. Tylko polecam nie brać najtańszej, ale wykłądzinę z wytrzymałych materiałów, porządniejszą. Tak aby się nie rysowała.

Z tym rysowaniem to róznie bywa. Wzięłam najdroższą, najgrubszą, ale to nie jest ta jakość, co kilkanaście lat temu.Podejrzewam,żę max 5 lat i trzeba bedzie zmienic.
Żadne niebo nie będzie niebem, jeśli nie powitają mnie w nim moje koty.

Myszorek

Od: Czw sie 08, 2019 8:34