MaryLux pisze:Olu, masz prawo marudzić, większe niż wielu z nas. Po to jesteśmy...
Ale żeby pomarudzić, to musi - do cholery! - tu zajrzeć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Olu, masz prawo marudzić, większe niż wielu z nas. Po to jesteśmy...
mir.ka pisze:alessandra pisze:mir.ka pisze:alessandra pisze:czarno-czarni pisze:mjenso? To jest mjenso?
tak, one sa na miesie, suplementuję czyms o nazwie egg yolk, czyli jajem w proszku z minarałami
moje mięsa nie mogą jeść, a ta która by mogła to na jego widok ucieka
Oo a dlaczego? Nie spotkalam sie wczesniej z przeciwskazaniami
chora trzustka i tarczyca
przy trzustce to szczególnie wykluczone
Atta pisze:czarno-czarni pisze:Okropneniech się polepszy no
...
Wiesz, ja próbuje z insta ale to nie to samo, to tylko obrazki, strasznie brak słów, zdań, takiej zabawy z tekstem, ale człowiek jakiś pusty w środku, o sobie mówię, to słowa uciekły. Ale nie odnajduję się w obrazkach... ehhhh. Ślemy dobre myśli
A doopa z tym instaWszystko za moment będzie insta , a chyba od zupek sie zaczęło , hę?
czarno-czarni pisze:Cudnieuściski ślemy
alessandra pisze:czarno-czarni pisze:Cudnieuściski ślemy
A ja podziekowania za obzarstwo do ktoregoscie sie pani szsnowna przyczynili a ja niby ns diecie,choc wczoraj sie dowiedzialam ze goowno to da,wiec dzis z czystym sumieniem opedzlowalam czesc smakolykow od Was
Atta pisze:alessandra pisze:czarno-czarni pisze:Cudnieuściski ślemy
A ja podziekowania za obzarstwo do ktoregoscie sie pani szsnowna przyczynili a ja niby ns diecie,choc wczoraj sie dowiedzialam ze goowno to da,wiec dzis z czystym sumieniem opedzlowalam czesc smakolykow od Was
Noo bo dieta nic nie daje, tylko silne postanowienie poprawy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jaga1001, Wix101 i 94 gości