Loluś w nowym domku!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Anna2016 pisze:Duża spłakała się w pracy bo chyba pójdzie do więzienia bo jest kontrola cba paru prowadzonych przez nią spraw...
Z.
Spoko. W więzieniu nie trzeba pracować, podobno dobrze karmią i jest niezła opieka lekarska![]()
Jak mamy jakąś "aferę" w pracy to zawsze mówię: niech mnie zamykają, żeby tylko mi pozwolili zabrać ze sobą koty. Oczywiście "afera" nigdy nie kończy się zamykaniem.
jolabuk5 pisze:MB&Ofelia pisze:Anna2016 pisze:Duża spłakała się w pracy bo chyba pójdzie do więzienia bo jest kontrola cba paru prowadzonych przez nią spraw...
Z.
Spoko. W więzieniu nie trzeba pracować, podobno dobrze karmią i jest niezła opieka lekarska![]()
Jak mamy jakąś "aferę" w pracy to zawsze mówię: niech mnie zamykają, żeby tylko mi pozwolili zabrać ze sobą koty. Oczywiście "afera" nigdy nie kończy się zamykaniem.
I całe szczęście, bo lepiej nie sprawdzać, jak tam jest
Anna2016 pisze:Miau Lukasku?
Zunia
A u nas nie-leje Ciociobabciu....
Zunia
Duża spłakała się w pracy bo chyba pójdzie do więzienia bo jest kontrola cba paru prowadzonych przez nią spraw...
Z.
lucas 2014 pisze:Anna2016 pisze:Miau Lukasku?
Zunia
A u nas nie-leje Ciociobabciu....
Zunia
Duża spłakała się w pracy bo chyba pójdzie do więzienia bo jest kontrola cba paru prowadzonych przez nią spraw...
Z.
Zanim Twoja Duza... to moja...
Lucas
jolabuk5 pisze:Nadal chłodniej, koty jedzą i śpią, a Calineczka własnie się na mnie uwaliła i żąda miziania.
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:Nadal chłodniej, koty jedzą i śpią, a Calineczka własnie się na mnie uwaliła i żąda miziania.
to miziaj jak kot sobie życzy![]()
![]()
![]()
![]()
MB&Ofelia pisze:U nas też kontrola. A że wiem że w niektórych rzeczach mam tzw. burdel na kółkach, to pewnie nie wszystko będzie ok. Ale mam to głęboko pod ogonem. Najwyżej mogą mnie zwolnić.
Przy odrobinie szczęścia na kasie w Biedronie zarobię tyle samo jak nie więcej.
A poza tym mam leniwe koty. Od kilku minut na oknie bzyczy mucha i żadna pannica się nie pofatyguje
jolabuk5 pisze:Calineczka dziękuje Ciociom za mizianki (przekazałam)
Moje też nie łapią much
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 77 gości