Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiewiur pisze:Od lat po cichutku podczytuję wątki JoasiS, napatrzyłam się na piękne zdjęcia (jak te z Lolkiem, zamieszczone tutaj) i zapragnęłam takiego dywanu.
Mam taki https://allegro.pl/dywan-plaskotkany-ju ... 42960.html , tylko w kolorach "na odwrót". Sprawdza się doskonale, mam go od mniej więcej roku, nic się z nim nie dzieje, odkurza się bardzo łatwo, zarówno roombą jak i tradycyjnym odkurzaczem. Zapiera się też dobrze, on ma takie melanżowe kolory, ewentualne plamy na nim nikną. I tak, jak napisała JoasiaS, cenę ma taką, że gdy się bardzo zabrudzi, wyrzucę bez żalu i kupię nowy.
Maczkowa, wpisz na allegro "dywan płasko tkany", wybór jest spory.
wiewiur pisze:O, rany, rzeczywiście słabo to zabrzmiało. No, ja też póki co nie wyrzucam, tylko zapieram, gdy jest taka konieczność. Miałam na myśli jakąś bliżej nieokreśloną przyszłość, gdy już się zniszczy.
wiewiur pisze:O, rany, rzeczywiście słabo to zabrzmiało. No, ja też póki co nie wyrzucam, tylko zapieram, gdy jest taka konieczność. Miałam na myśli jakąś bliżej nieokreśloną przyszłość, gdy już się zniszczy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 92 gości