B12 podobno boli....
No, już po wszystkim

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Zunia. To okropeczne co ci się stanęło! Tak ci miauczę, za to boli boli to ci się należy dodatkowa porcja mniamuśności! W ostateczmności dodatkowe mizianki też mogą być.
Książniczka Ofelja
jolabuk5 pisze:Aniu, masz urlop, to może chcesz sobie posłuchać najnowszego (lipiec 2022) crossoverowego koncertu Davida Garretta z Term Caracalli? Był transmitowany przez Arte i jest na YouTube :
Przesłuchałam wyrywkowo - jest sporo czysto rozrywkowej muzyki, jak zawsze trochę "przemyconej" klasyki w "młodzieżowej" aranżacji. Nie jestem szczególnym wielbicielem tych koncertów w całości, ale wielbicielki Davida je kochają
Anna2016 pisze:jolabuk5 pisze:Aniu, masz urlop, to może chcesz sobie posłuchać najnowszego (lipiec 2022) crossoverowego koncertu Davida Garretta z Term Caracalli? Był transmitowany przez Arte i jest na YouTube :
Przesłuchałam wyrywkowo - jest sporo czysto rozrywkowej muzyki, jak zawsze trochę "przemyconej" klasyki w "młodzieżowej" aranżacji. Nie jestem szczególnym wielbicielem tych koncertów w całości, ale wielbicielki Davida je kochają
Dziękuję, będę po kawałku oglądać
Anna2016 pisze:Dostałam.....![]()
![]()
![]()
trochę z fajnej saszetki (hill's i/d) polane sosikiem z tuńczyka
mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Zunia
Anna2016 pisze:Za ładną qupkę Sabciu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
My wiemy jakie to ważne zrobić ładną qupkę![]()
![]()
![]()
Zunia i duża
jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:Za ładną qupkę Sabciu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
My wiemy jakie to ważne zrobić ładną qupkę![]()
![]()
![]()
Zunia i duża
Oj, Zuniu, tak, Ty coś wiesz o kupce![]()
Myślę, że Sabci w końcu się udało, bo teraz już po kuwetach nie biega. Zjadła mięsko i śpiReszta kotów też śpi, uff, kocham jak tak śpią
jolabuk5 pisze:Dziękuję, Ciociu madrugada![]()
A tuńczyk to mnie nie bardzo smakuje, Ciociu-BabciuU nas Usia lubi
![]()
Sbcia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, pibon i 99 gości