FunduszImmuno pisze:Sprawdziłaś linki ?
Za pomoc

FunduszImmuno pisze:Zamówienie zrobione,teraz modlić się żeby nie anulowali.

FunduszImmuno pisze:Zamówienie zrobione,teraz modlić się żeby nie anulowali.

w szczególności za ... karton. Wszystkie właściwie są zadowolone.
Nie pęka w szwach.
) zwanych szumnie "Parkiem Lennona". Betonoza wyłazi każdym balkonem i oknem. Okna małe jakby strachem był w domu nadmiarem światła. Balkony i tarasy otoczone murem. Zero zieleni. Załomków od cholery byleby upchać więcej mieszkań na małej przestrzeni. 
ASK@ pisze:FunduszImmuno pisze:Zamówienie zrobione,teraz modlić się żeby nie anulowali.
FunduszImmuno pisze:ASK@ pisze:FunduszImmuno pisze:Zamówienie zrobione,teraz modlić się żeby nie anulowali.
Wysłali![]()

Kod od kłódki nie działał. Musieli skurczysyny zmienić. Truchtem pobiegłam do dziury. Przed zostawiłam wiaderka na wodę i żarcie z plecaka. Na wszelki wypadek, by nie wadziły. By ew w plecak kota ucapic. Idę. Wsio zarośnięte. Dawno tam nie byłem. Dochodzę do miejsca. Z krzaków patrzą na mnie oczy. Tak, to kot. Kiciam, trzepie saszetka, wdzięcze się. Czym jestem bliżej tym zwierz bardziej niespokojny. Gapie się na mordkę i coś mi świta. Strasznie podobna grzywka do tej spod 53. Futro zwiewa. Ale zauważam bura plamkę w kształcie serca na prawym boku. Uff, to ta spod 53. Jakby mi kamień spadł z ramion.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości